SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor Bakanına Doğankentspor Forması

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2013 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2013 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Spor Bakanına Doğankentspor Forması
Giresun 1.Amatör Kümede mücadele eden Doğankentspor yönetimi, amatör kümeye farklı bir bakış açısı getirmek ve kamuoyunun dikkatlerini amatör kümeye çekmek için gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor.
 
Doğankent İlçesinden başlayarak, Giresun il merkezindeki birçok üst düzey kamu kurumu ve özel sektör yöneticisini ziyaret ederek, Doğankentspor forması hediye eden Yönetim Kurulu üyeleri Giresun’da amatör küme takımlarının içinde bulundukları sorunları anlatmada ve yetkililerin amatör kümeye dikkatlerini çekme çabasını farklı bir platforma taşıdı.
 
Doğankentspor Kulübü Başkanı Yusuf Özden, 18 Şubat Pazartesi günü ilimizi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a üzerinde ismi yazılı 28 numaralı mavi-beyaz renkli Doğankentspor forması hediye ederek Bakan Kılıç’tan Doğankent İlçe Stadının çime dönüştürülmesini ve ilçeye spor salonu yapılmasını istedi.
 

 
Doğankentspor forması ile objektiflere poz veren Bakan Kılıç, Giresun’da spora büyük yatırımlar yaptıklarını, imkanlar dahilinde belirli bir program çerçevesinde, ihtiyaçların ve ekonomik giderlerinin de hesaplanması suretiyle yeni tesislerin de yapılmasına devam edildiğini belirterek “Bir yere spor salonu yapmaktan önemlisi, o spor salonunun yapımından sonraki giderlerinin karşılanması ve o salonun daimi olarak kullanılabilir bir yatırım olup olmadığı da önemlidir. Sadece salonu yapmak yeterli olmuyor, bunun çalıştırılması içinde ciddi bir ödenek ayrılması gerekiyor. Spor salonlarının çok amaçlı olarak kullanılabilmesine yönelik gerekli çalışmalar yapılarak verimli olması halinde gençlerimizin faydalanabileceği tesislerin yapılması bizlerin üzerine düşün bir görevdir. Popülist yatırımlar yerine, rantabl yatırımlar yapmayı uygun görüyoruz. Bu bağlamda taleplerinizin değerlendirmeye alınarak neler yapılabileceğine bakar ve gerekli olanları yaparız.” Dedi.
 

 
Forma takdimi sırasında hazır bulunan Ak Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı ve Ak Parti İl Başkanı Sabri Öztürk’te Bakan Kılıç’a Doğankent’le ilgili sunulan dosyaların takipçisi olacaklarını ve yapılması gerekenler neyse en kısa sürede gerçekleştirilebilmesi için gerekli adımların atılacağını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.