SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Adayı Karagöl’den Ücretsiz İnternet Sözü!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Doğankent Belediye Başkanı İsmail Hakkı Karagöl, Doğankentli gençlere ücretsiz internet sağlayacağı vaadinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Adayı Karagöl’den Ücretsiz İnternet Sözü!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Doğankent Belediye Başkanı İsmail Hakkı Karagöl, Doğankentli gençlere ücretsiz internet sağlayacağı vaadinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta 12 Mart Salı günü Giresun’da miting düzenleyen YRP Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan’ın sahneye davet ederek Doğankentlilerden destek talebinde bulunduğu Doğankent Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Karagöl, sosyal medya hesapları üzerinden seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerini ve düşüncelerini açıklamaya devam ediyor.

Başkan adayı Karagöl’ün seçim vaatlerinden biri de 25 yaş altındaki gençlere ve tüm öğrencilere ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sunacağı vaadi oldu.

Karagöl, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; “Sevgili gençler, İlçemizin geleceği sizlerin ellerinizde şekillenecektir. Bizlere düşen sizlerin en iyi şekilde eğitiminize katkı vermektir. Günümüzde bilgiye en kolay ulaşım yolu internettir. Biz yönetime geldiğimizde en öncelikli hedefimiz 25 yaş altı gençlerimize ve tüm öğrencilerimize ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sağlamak olacaktır. Doğankent’in bütün mahalleleri ile çekim alanı içeresinde olan köylerimiz de bu hizmetten rahatlıkla yararlanabilecektir. Mevcut şartları sağlayan herkes TC kimlik numarasını telefonun Wi-fi ayarlarına girerek kullanabilecektir” ifadelerini kullandı.

Daha önce de yaptığı paylaşımda, Doğankent’e bir şehir meydanı kazandırma projesi olduğunu açıklayan Karagöl; “Değerli hemşerilerim. Her varlığın bir kalbi vardır. Şehirlerin de öyle. Şehirlerin kalbi de meydanlarıdır. Doğankent'in bir meydanı maalesef yok. İlçemizin boydan boya bir caddesi vardır, derme çatma oda. Ama bir şehir meydanımız yok.

Ana cadde ile birlikte bir çevre düzenlemesinin yapılması ve arka sokaklar oluşturarak yerleşim planı yapılması ile birlikte mevcut belediye binası ve eski belediye binaları çevresinde bir şehir meydanımız olması elzemdir.

Bölge bir hilal seklinde altı otopark yapılarak hilalin üst tarafında ise orta yerinde bir merkez camii üst katları lokanta çay ocakları ve saire alt katları el sanatları (Terzi, ayakkabı tamircisi ve bu gibi) köy ürünleri satış stantları gibi dükkânların olduğu bir meydan yapabiliriz. Otopark yapılan yere de ilçemizde bulunan taksi duraklarına birer köşesi tahsis edilir orta kısmında ise ilçemizin Doğankent/Tirebolu-Giresun minibüs durağı olarak tahsis edilir” dedi.

Karagöl, aynı paylaşımında mezarlıklar, çevre düzenlemesi, turizm ve sosyal alanlarla birlikte ilçenin kabuğunu kırmaya çalışacağını da belirterek, yapacağı çalışmaları; “Ayrıca projemiz olarak yine kent mezarlığı sıkıntımız var. Bunu da Süttaşı Mahallemizde ve Sadaklı Mahallemizde iki ayrı mezarlık yapmayı düşünüyoruz.

İlçemiz giriş ve çıkış bölgeleri çevre düzenlemesi yapılarak güzel bir görünüme kavuşturulacaktır.

Doymuş Köyü altında ki tabiat parkı Doymuş Köprüsü üstünden bir bentle bir göle dönüştürülerek Uzungöl vari bir görünüme kavuşturulacaktır.

Doğankent Caddesi Kozan köprüsünden itibaren ortaokulun oraya kadar uzatılacak ve şehrin boyu uzatılarak yerleşim alanları genişletilecektir.  

Bu hali ile her geçen gün küçülerek salyangoz kabuğuna çekilmiş bir hale dönüşmektedir ilçemiz” sözleriyle açıkladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.