SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sow, “Doğankentspor’a Gelebilirim”

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2012 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2012 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Sow, “Doğankentspor’a Gelebilirim”
Aynı zamanda Doğankentspor Kulübü’nün Kurucu Başkanı da olan Yusuf Özden, Kulübün 2.Olağan Genel Kurul Toplantısında karşısına aday çıkmasına rağmen oy kullanan 32 üyeden 23’ünün oyunu alarak güven tazeledi.
 
Tekrar kulüp başkanı seçilen Özden, takımın ligde sıkıntılı bir yerde bulunması, bazı oyuncularının eğitim ve iş nedeniyle takımdan ayrılması üzerine, takımdaki eksik mevkilere oyuncu transfer etmek için kolları sıvadı.
 
Başkan Özden, 3 yılda 1.Amatör Kümeye kadar çıkma başarısı gösteren Doğankentspor’un farklılığını ve renkliliğini göstermek için Fenerbahçe Kulübünün Senagel’li futbolcusu Musa Sow’un akrabası Pape Sow’u Doğankentspor’a transfer etmek için, transfer görüşmelerinde bulundu.
 
Başkan Özden; “Fenerbahçe’de top oynayan Musa Sow’un akrabası Pape Sow’a Doğankentspor’da top oynaması için teklifte bulundum. Kendisi de bu teklifimize sıcak baktı. Pape’nin de Musa kadar yetenekli olduğunu öğrendik. Doğankentspor’u tercih ederse takımımıza güç katacağından eminiz. Görüşmelerimiz sürüyor. Yasal prosedürler nedir? Ne yapabiliriz bunları araştırıyoruz. Lisans çıkarma ve bazı konulardaki sıkıntıları giderebilirsek, Belki de Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Amatör kümede yabancı futbolcu oynatan ilk takım biz olacağız.” dedi.
 
Pape Sow, “Türkiye ve Giresun çok güzel. Başkan Özden Doğankentspor’da futbol oynamam için teklifte bulundu. Giresun’u çok sevdim İnşallah şartlar elverirse Doğankentspo’da futbol oynarım.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.