SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serkan Cihan Bırakıyor Mu?

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Serkan Cihan Bırakıyor Mu?
 Giresun Amatör Küme’de 2009-2010 sezonundan itibaren 2.Amatör Küme’de mücadele etmeye başlayan Doğankentspor, 2011-2012 Sezonunda takımın başında hoca olmamasına rağmen Attila Turfan-İbrahim-Ünlü ve Ömer Ünlü üçlüsünün özverili çabalarıyla 1.Amatör Küme’ye yükselme başarısı gösterdi.

Kısa sürede büyük başarı elde eden takıma yerel anlamda yeterli destek verilmezken, ekonomik ve çevresel sıkıntılarla boğuştuğu 2012-2013 sezonunda zorda olsa 1.Amatör Küme’de tutunmayı başardı.

Kulübün kurucularının çoğunlukta olduğu mevcut yönetimi devirmek için yapılan dolaylı ve dolaysız baskılara daha fazla karşı koyamayan Doğankentspor’da yönetim değişikliği sonucu yeni bir yapılanmaya gidilmiş ancak ekonomik destek yaşamayan kulüp yönetimsel anlamda sıkıntılı bir sezon geçirince, takım 2013-2014 sezonunda tekrar 2.Amatör Küme’ye düştü.

Bu süreçte kurulduğu ilk günden itibaren takıma maddi ve manevi katkılarda bulunan Doğankentli genç işadamı Serkan Cihan, kulüp başkanlığına talip olarak başkan seçilince tekrar başarılı bir grafik yakalayan Doğankentspor takımı, 2014-2015 sezonunda nağmalup olarak 2.Amatör B Grubunu lider olarak tamamlayarak, katıldığı play-off maçlarından da lider olarak çıkarak bir yıl aradan sonra 1.Amatör Küme’ye ikinci kez çıkma başarısı gösterdi.

Başarı grafiğini devam ettiren Doğankentspor; 1.Amatör Küme’de bu sezon gösterdiği performans ile Keşap Belediyespor ve Tireboluspor’un ardından ligi 3 üncü sırada bitirerek, Süper Amatör Küme’ye çıkma başarısı gösterdi.

Doğankentspor A Takımının Süper Amatör’e yükselmesinin sevinci yaşanırken alt gruplarda bulunan genç takımları da Antrenör Mehmet Alim’in yönetiminde liglere katıldıkları her sezonda bulundukları grupların tozunu attırıyor. Bu sezon da U19 Liginde mücadele eden gençler karşılaştıkları takımlara farklı skorlarla mağlup ediyor.

Kulübün başarılı performansından son derece memnun kalan Kulüp Başkanı Serkan Cihan’ın şampiyonluk kupasının alınmasının hemen ardından yaptığı açıklamalar kafalarda soru işareti bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile hedefinin Doğankent’te farklı isimde ikinci bir kulüp kurarak lisanslı futbolcu sayısını 200 çıkarmak olarak açıklayan Cihan’ın yeterli destek göremediği gerekçesiyle başkanlığı bırakma sinyalleri vermesi, kamuoyunun bilmediği farklı olaylar mı var sorusunu da beraberinde getirdi.

Cihan yaptığı açıklamada “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar A Takımımız katıldığı iki ligde de bir üst lige çıkarak ciddi bir başarıya imza attı. Bu süreçte Yönetim Kurulu Üyelerimize, teknik ekibimize, futbolcu kadromuza ve bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

A Takımımızın yanı sıra U 13, 14,15, 17 ve U19 liglerinde mücadele eden ve başarılı sonuçlar alan Harşıtlı Gençliği de tebrik ediyorum.

Doğankent Sporun geleceği emin ellerde olacaktır.

Oldukça yorucu sezonların ardından başarıyı yakalamış bir takım olmanın gururunu yaşıyoruz fakat oldukça yıprandığımın bilinmesinde fayda var, İlçemizin takımımıza daha fazla sahip çıkması ve desteklemesi gerekiyor. Öncelikle yeni sezon öncesinde ilçe stadımızın çimlendirilmesi ve kulüp binası inşaatının yapımının başlaması gerekiyor.

Önümüzdeki haftalarda yönetim kurulumuzla bir toplantı yapıp devam edip etmeyeceğime karar vereceğim. Devam edersem zaten 2 yıl daha görev süremiz var, devam etmeme kararı alırsam o zaman olağanüstü kongreye gidebiliriz. Karar Tamamen Harşıtlı gençliğin olacaktır” dedi.

Takımın Süper Amatör Kümeye çıkması yerel basında da büyük ilgi gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.