SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serkan Cihan’a Destek Ödülü

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2015 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2015 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Serkan Cihan’a Destek Ödülü
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından; 12-18 Ekim Amatör Spor Haftası nedeniyle çeşitli spor dallarında başarılı yöneticilere verilen ödüller için bugün Giresun’da 19 Eylül Kapalı Spor Salonunda bir tören düzenlendi.
 
Düzenlenen törenle; Giresunspor Kulübü, Yeşilgiresun Belediyespor Basketbol Takımı, Giresun Üniversitesi, Sökenspor, Eynesil Belediyespor, Samugüneyspor, Kayadibispor, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü gibi kulüp yöneticileri ile Basketbol antrenörü ve Bisiklet sporcularına amatör spora katkılarından dolayı birer plaket ile ödüllendirildiler.
 
Doğankentspor Kulübü Başkanı Serkan Cihan’ın katılamadığı törende, ödülünü onun adına Doğankentli hemşehrimiz Giresun İl Çevre ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Erdal Ünlü, Giresun Valisi Hasan Karahan’ın elinden aldı.
 
Giresun’da 19 Eylül Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene; Giresun Valisi Hasan Karahan, 62.Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ve Giresun Milletvekili Adem Tatlı ile çok sayıda davetlinin katıldı.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından amatör spor kulüplere destek veren, bu uğurda emek harcamış ve ödüle layık görülen spor gönüllülerine ödülleri Vali Hasan Karahan, 62.Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ve Milletvekili Adem Tatlı tarafından verildi.
 
Ödül töreninin sonunda; amatör spor kulüplerine verdikleri destek ve katkılardan dolayı Karahan, Canikli ve Tatlı’ya birer plaket takdim edildi.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.