SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahası Toprak Olan Tek İlçe

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Sahası Toprak Olan Tek İlçe
 Giresun da çim sahası olmayan tek ilçe olan Doğankent’in Giresun 1.Amatör Kümede mücadele eden futbol takımı Doğankent Spor’un liglerin bitimine 2 hafta kala Süper Amatör Kümeye çıkmayı garantilemesi üzerine, Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu ve Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden’in talebi üzerine ilçeye gelen Bulut, Yeşiltepe Mahallesindeki Doğankent İlçe Stadı ile aynı mevkide spor kompleksi yapılması istenilen hazineye ait araziyi gezdi.

İl Müdürü Bulut, beraberinde Kaymakam Uğur Köroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Ömer Faruk Tatlı ve Murat Yüksel ile birlikte ilk önce Doğankent İlçe Stadında incelemelerde bulundu.



Aynı bölgede gençlik merkezi ve spor kompleksi yapılması talep edilen, Doğankent Hidroelektrik Santrali (HES) sahasının bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Bulut, yerin talebe uygun olduğunu belirterek, bu konuda gerekli raporların hazırlanması için çalışmaları başlatacaklarını, il müdürlüğü olarak sahanın sentetik yüzeye dönüştürülmesi için gerekli yazışmaların bakanlıkla yapıldığını söyledi.



Ardından; Doğankent Anadolu Çok Programlı Lisesi (ÇPL) bahçesine Spor Toto Semt sahası yapılması için uygun olup olmadığını inceleyen İl Müdürü Bulut, okul bahçesinin voleybol, hentbol ve diğer spor tesislerinin yapılması için uygun olduğunu ifade etti.



İncelemelerin ardından Doğankent Kaymakamlığı’na geçen İl Müdürü Hasan Bulut ve beraberindekiler, Kaymakam Uğur Köroğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Rüşan Özden ile Doğankent İlçesine yapılabilecek spor tesisleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.



Konu ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Başkanı Özden “Davetimiz üzerine Tesisler Şube Müdürümüzle birlikte ilçemize gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Hasan Bulut ile İlçe Kaymakamımız Sayın Uğur Köroğlu’nun makamında çeşitli değerlendirmelerde bulunduk. İlçe stadımızın modern hale getirilmesi ve çok Programlı Lisemizin bahçesine kapalı spor salonu yapımını bu yıl içeresinde tamamlayacağız inşallah” dedi.

Doğankent Spor’un eski ve yeni yöneticileri de; Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk’ün Ak Parti İl Başkanı olduğu dönemde yapımı için devreye girdiği ve söz verdiği yine 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinin ardından, Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk ile birlikte teşekkür için Doğankent İlçesine gelen Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli’nin de ödeneğinin ayrıldığını söyleyerek yapımının 2016 yılında bitirileceği sözünü verdiği İlçe Stadının sentetik çim yapılması müjdesinde mutlu sona doğru yaklaşıldığı ifade edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.