SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orduspor: 3 K.Karabükspor: 2

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2013 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2013 00:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com


Orduspor: 3 K.Karabükspor: 2

Spor Toto Süper Lig'de Orduspor, Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup etti.

Zorlu mücadelede Orduspor'un gollerini 5 ve 54. dakikalarda Ali Çamdalı, 73. dakikada Şamil kaydetti. Karabükspor'un sayıları ise 42. dakikada İlhan Parlak ve 45. dakikada Lomana Lua-Lua'dan geldi.

Bu galibiyetle birlikte Orduspor puanını 29'a yükseltti. Karabükspor ise 29 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI:

6'ncı dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Hasan'ın vuruşu penaltı noktası üzerinden Anıl'a çarpıp Ali'nin önünde kaldı. Kaleci Tomiç'le karşı karşıya kalan Ali topu filelerle buluşturarak Orduspor'u 1-0 öne geçirdi.
11'inci dakikada sol kanattan gelişen atağın devamında defanstan seken topla tehlikeli noktada buluşan Shelton, rakibinden sıyrılarak vuruşunu yaptı top yandan auta çıktı.
22'nci dakikada sol kanattan yapılan ortanın devamında sağ çarprazda topla buluşan Romero kaleye şık vuruşuyla topu az farkla auta gönderdi.
38'inci dakikada Atila, Hasan'ın pasıyla Tomiç ile karşı karşıya kaldı, ancak topa istediği gibi vuramayınca top auta çıktı.
42'nci dakikada sağ kanattan gelişen atakta Erdem topu ortalayarak İlhan'a gönderdi. Ayağının ucuyla ceza sahasında topu yakalayan İlhan, topu filelerle buluşturdu. Skoru 1-1 yaptı.
45'inci dakikada orta sahadan gelen topa sahip olan İlhan, topu Lualua'nın önüne indirdi. Lualua plase vuruşuyla top filelerle buluştu 1-2.
İlk yarı ev sahibi takım Orduspor karşısında Karabükspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI

54'üncü dakikada serbest vuruş sonrası topla buluşan Miguel Garcia, topu yanındaki Ali'ye gönderdi. Ali'nin penaltı noktası üzerinden yaptığı sert vuruşla top filelerle buluştu 2-2.
60'ıncı dakikada Şamil'in pasıyla buluşan Nizamettin ceza sahasında topu kaleye vurdu. Top kale üstünden auta çıktı.
66'ncı dakikada Lualua'dan gelen topu ceza sahası yakınında karşılayan Shelton kaleye sert vurdu, top auta çıktı.
73'üncü dakikada Nizamettin'in sol köşeden kullandığı köşe vuruşuna yükselerek kafayla topa sahip olan Şamil, yerden sekerek topu filelere gönderdi. Skor 3-2.
Maç, Orduspor'un 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

HAKEMLER: Halis Özkahya (6), Adil Sinem (6), Serdar Diyadin (6)

ORDUSPOR: Fornezzi (6) - Miguel Garcia (6), Ferhat Çökmüş (6), Roversio (6), Ferhat Öztorun (6) (Dk.67 Müslüm 6), Ali (7), Nizamettin (6), Romero (6) (Dk.88 Agustin Garcia ), Atila (6), Hasan (6), Stancu (6) (Dk.58 Şamil 6)

KARABÜKSPOR : Tomiç (5) - Seric (5), Deumi (5), Anıl (5), Erdem (5), İlhan (6), Yiğit (5) (Dk.85 Gökhan 5), Ahmet (5), Birol (5) (Dk.66 Kağan 5), Lualua (6), Shelton (5) (Dk.77 Hamroun 5)

GOLLER: Dk.6, Dk.54 Ali, Dk.73 Şamil (Orduspor), Dk.42 İlhan, Dk.45 LuaLua (Karabükspor)

SARI KARTLAR: Ali (Orduspor), Anıl (Karabükspor) Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta maçında Orduspor, kendi sahasında karşılaştığı Kardemir Karabükspor'u 3-2 yendi.
 

CUPER'DEN OYUNCULARINA ÖVGÜ

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Kardemir Karabükspor karşısında kazandıkları 3-2'lik galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, maça katılan ve kentte yaşayan bütün Ordululara destekleri için teşekkür etti.

İlk yarı 2 gol yemelerine rağmen çok iyi oynadıklarını belirten Hector Cuper, oyuncularının sahada çok çalıştığını ve savaştığını söyledi. Maçtan böyle bir galibiyetle ayrıldıkları için çok mutlu olduğunu vurgulayan Hector Cuper, "İlk yarı ilk 40 dakika çok iyi oynadık. Keşke bir gol daha atsaydık. Çünkü bir gol daha atsaydık rahatlık getirecekti. Ama bulamadık. Futbolda rahatlık ya da sakinlikten bahsetmek zor. Bu durumlar çok zor oluşuyor. Sonra çok kötü bir üç dakika yaşadık saha içerisinde ve o şekilde ilk yarı bitti. İkinci yarıya çıktığımızda oyuncularım benim istediğim, beklediğim tepkiyi verebildi. Çok inandılar, çok savaştılar, çok çalıştılar" dedi.

BAKKAL: "YEDİĞİMİZ 2 GOLE ÜZÜLÜYORUM"

Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, maçın ilk yarısında attıkları 2 golden sonra yedikleri 2 gole üzüldüğünü, bu maçta verilen mücadelenin ise gelecek haftalarda olumlu sonuçlar verebileceğine dikkat çekti.

Orduspor'u tebrik eden Bakkal, "Özellikle maçın ilk yarısı bulduğumuzu 2 golün ardından yan toptan yediğimiz 2 gole üzülüyorum. Çok fazla pozisyon vermeden özellikle ikinci yarıda galibiyeti koruyamadık. Önceki maçlara göre baktığımızda mücadele yönünden memnunum. En azından yüreği yanan bir takım var. Bu bize bir artı olarak dönecektir. Deplasmanda iki gol atıyorsanız bu kadar ucuz gollere mağlup olmamanız gerekiyor, o üzücü. Özellikle önceki maçlara puanla yapılan içerideki iyi niyetli mücadeleden memnunum" ifadelerini kullandı.
 



Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/orduspor-3-k-karabukspor-2/karabukspor-orduspor/detay/1675454/default.htm



Etiketler: Seric , Orduspor , Karabükspor , Mesut Bakkal , Halis Özkahya , spor , Spor Toto Süper Lig , İlhan Parlak , Tebrik , Ferhat , Süper Lig'de
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.