SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oktay Topkara’dan Örnek Davranış

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Oktay Topkara’dan Örnek Davranış
 Hafta sonu (16 Nisan Cumartesi) Doğankent İlçe Stadında oynanan; Doğankentspor U19- Çıtlakkalespor U19 müsabakası devam ederken, Oktay Topkara adlı vatandaşın, Doğankentspor Futbol Şubesi Sorumlusu Ömer Ünlü’yü tel örgünün kenarına çağırarak bir miktar para vermesi objektiflere takıldı.

Futbol Şubesi Sorumlusu Ömer Ünlü’nün şaşkın bakışları arasında, koyu bir Doğankentspor taraftarı olduğu öğrenilen Oktay Topkara’nın kendisinin de zamanında turnuvalarda bu sahalarda çok top koşturduğunu ancak o zamanlar maddi imkansızlıklar ve yeterli desteğin verilmemesi nedeniyle ilçede bir futbol takımı kurulamamasının sıkıntılarını çok iyi bildiğini söyleyerek, başarılı gençlere kendi imkanları ölçüsünde destek vermek istediğini bu nedenle de maçtan sonra oyunculara yemek ısmarlanması için katkıda bulunmak istediğini söyledi.



Beklemediği bu hareket ve destek karşısında ilk önceleri şaşıran ancak daha sonra memnuniyetini dile getiren Ömer Ünlü’de takıma yemek ısmarlaması için kendisine verilen 400 TL parayı takımın Teknik Sorumlusu Mehmet Alim hocaya verdi.

Kimsenin hissettirmeden yardım yapmaya çalışan duyarlı vatandaş ve Doğankentspor fanatiği Oktay Topkara’da görüntülendiğini görünce ilk önce kısa bir şaşkınlık ve mahcubiyet yaşadı.

Doğankentspor Futbol Şubesi sorumlusu Ömer Ünlü, bu hareketinden dolayı Oktay Topkara’ya teşekkür ederek “ Herkesin böyle duyarlı davranış sergileyerek takıma destek vermesi halinde, Doğankentspor her zaman güzel işlere imza atacaktır. Oktay Kardeşimizi bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ediyor, herkese örnek olmasını umud ediyoruz” dedi.

Doğankentspor’un bütün takımları ile başarılı işlere imza atması ilçede memnuniyetle karşılanırken, örnek bir davranış sergileyen Oktay Topkara’dan daha fazla imkana sahip yüzlerce Doğankentlinin de aynı şekilde takıma gerek maçlarını izleyerek, gerekse maddi anlamda katkıda bulunarak destek vermesi bekleniyor.














Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.