SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki Şampiyon Kozlarını Paylaştı

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2015 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2015 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
İki Şampiyon Kozlarını Paylaştı
 Giresun Amatör 1. Küme Futbol Liginde mücadele eden, ligin ilk iki haftasını galibiyetle tamamlayan Doğankentspor ve Keşap Belediyespor takımları arasında 8 Kasım Pazar günü Keşap İlçe Stadında oynanan zorlu karşılaşmadan galip çıkan taraf lider Keşap Belediyespor oldu.
 
Şampiyonluğun favori iki güçlü takımı arasından oynanan karşılaşmanın 22.dakikasında Ali Sarıaydın’ın attığı golle Doğankentspor karşısında 1-0 üstünlüğü yakalayan Keşap Belediyespor, Doğankentspor’un ilk yarıda ve ikinci yarıda bu sonucu değiştirecek bir gol bulamayınca karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.
 
Göksel Kılıç, Murat Bayar Arslan, Onur Tatar hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada; Keşap Belediyespor’dan Şaban, Doğankentspor’dan Mehmet Birinci, Ali Aydın ve Okan, Sarı kart gören futbolcular oldu.


 
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Ak Parti Keşap İlçe Başkanı Adem Çakır ve çok sayıda futbolseverin izlediği karşılaşma dostluk ve kardeşlik ortamında geçti.
 
KEŞAP BELEDİYE BAŞKANI MEHMET EMÜR’Ü, DOĞANKENTSPOR BAŞKANI SERKAN CİHAN VE KULÜBÜN ESKİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ ÖMER TEKİN, TEBRİK EDEREK RÖVANŞI ALACAKLARINI İDDİA ETTİ.
 
Karşılaşma sonrası kendine ait sosyal paylaşım sitesinde maç sonucunu paylaşan Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’ün paylaşımının altına; Doğankentspor Kulüp Başkanı Serkan Cihan ile Kulübün eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Ömer Tekin yaptıkları yorumlarla Keşap Belediyespor’u galibiyetlerinden dolayı kutlayarak rövanşı alacaklarını söyledi.


 
GEÇTİĞİMİZ YIL KEŞAP BELEDİYESPOR, AMATÖR 1.KÜMEDE BAŞARILI BİR PERFORMANS SERGİLEDİ
 
Geçtiğimiz yıl Amatör 1.Küme A Grubunda oynadığı 12 karşılaşmadan 7 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 25 puan toplayarak grubunda lider olarak Play-off a kalan Keşap Belediyespor, galibiyetle başladığı Play-off maçlarında ise iyi bir performans sergileyerek 10 maçta 18 puan toplamasına rağmen 2 puan farkla Süper Amatör Lig yolundan kılpayı geri döndü.
 
DOĞANKENTSPOR SÜPER BİR PERFORMANSLA AMATÖR 1.KÜMEYE ŞAMPİYON OLARAK YÜKSELDİ.
 
Giresun Amatör 2. Küme B Grubunda mücadele eden Doğankentspor ise oynadığı 12 karşılaşmadan 11 galibiyet, 1 beraberlik alarak 34 puanla attığı 49 gole karşılık kalesinde sadece 5 gol görerek 44 averajla müthiş bir performans sergileyerek, grubu namağlup lider olarak tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanmış,   4 takımın mücadele ettiği play-off maçlarında 6 maçta 15 puan toplayarak gruptan şampiyon olarak Amatör 1.Kümeye yükselmeyi başarmıştı.
 
KULUP BAŞKANI SERKAN CİHAN TAKIMA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYOR.
 
Kulüp Başkanı Serkan Cihan’ın verdiği maddi ve manevi destekle Amatör 1.Kümede de ilk iki haftaya fırtına gibi giren Doğankentspor, oynadığı ilk iki karşılaşmadan topladığı 6 puanla Keşap Belediyespor’un ardından averaj farkı ile ikinciliğe yerleşmişti.
 
LİGDE İKİ NAMAĞLUP TAKIM KALDI HAFTAYA DURUM DEĞİŞEBİLİR!


 
İlk iki sırayı paylaşan bu iki takımın karşılaşmasında gülen taraf lider  Keşap Belediyespor olurken, diğer takımlarında puan kaybetmesi sonucu Doğankentspor mağlup olmasına rağmen ikinci sıradaki yerini korudu.
 
Bu hafta sonu oynana karşılaşmalarda Namağlup 4 takımdan Doğankentspor ve Camili Örnekspor takımlarının mağlubiyetle ayrılmaları üzerine 4 üncü haftaya girilirken ligde sadece Keşap Belediyespor ve Altunsu Spor takımları namağlup unvanını koruyabildi.
 
Keşap Belediyespor karşısında namağlup unvanını kaybeden Doğankentspor, gelecek maçında namağlup unvanını koruyan Altunsu Spor ile karşılaşırken, yine bu hafta sonu oynanan maçta 19 Eylül Spor Kulübüne 2-1 yenilerek namağlup unvanını kaybeden Camili Örnek Sporun konuğu da diğer namağlup takım olan lider Keşap Belediye Spor olacak.
 
Ligin en güçlü takımları arasında yer alan bu dört takımın karşılaşmalarından çıkacak sonuç ligin 4 üncü haftasında namağlup takım kalmama ihtimalini de kuvvetlendirmektedir.

HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI


  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.