SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FIRSATI KAÇIRMAYALIM BAKANA MESAJ ATALIM

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2013 21:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2013 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
FIRSATI KAÇIRMAYALIM BAKANA MESAJ ATALIM
Doğankent ilçe merkezi ile komşu ilçeler Tirebolu’nun Araköy, Eymür,Sekü,Zendin,Kuzgun Köyleri ve Kürtün’ün Günyüzü, Üçtaş Köyleri gibi Doğankent ilçe merkezine yakın olan yaklaşık nüfusu 5-6 bin civarında olan bu köylerle birlikte 10-15 Bin kişilik bir nüfusa hitap edebilecek bir Kapalı Spor Salonu yapılması bu bölgede hiçbir sosyal aktivite yapma imkanı olmayan gençler için büyük bir imkan olacaktır.
 
Giresun 1.Amatör Küme’de mücadele eden Doğankentspor’un maçlarını oynadığı ilçenin Yeşiltepe Mahallesi Paşaçayı Mevkiindeki Futbol Saha’sının da çim saha yapılması da Bakanlık için küçük ama bölgedeki gençler için büyük bir yatırım olacaktır.
 
Bu amaçla geçtiğimiz günlerde Doğankent ve çevre köylerde yaşayan gençlerimiz Doğankent ilçesine bir kapalı spor salonu yapılması için imza kampanyası düzenleyerek bin 50 imza toplamış ve bu imzaları yetkili makamlara ulaştırmak üzere ilçedeki yetkililere teslim ettiler.
 
Doğankentli gençlerin bu arzusunu gerçekleştirecek olan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç yarın (18 Şubat Pazartesi) Giresun’a gelecek.
 
Şimdi iş yine bu gençlere ve onların kötü alışkanlıktan uzak durması ve içlerindeki negatif enerjiye sporla atmalarına destek olmak isteyen ilçedeki ve gurbetteki büyükler ile sporseverlere düşüyor.
 
Bu talepleri dile getirmek için diyoruz ki “Haydi, gençler Bakan Suat Kılıç Giresun'a gelmeden önce Twitter ve Facebook üzerinden kapalı spor salonu istediğimize dair mesaj atalım.”
 
Sayın Bakanımız Suat KILIÇ’a mesaj atmak için ;
 
Kişisel Web sitesi üzerinden 
 
 
Facebook üzerinden
 
 
Twitter üzerinden
 
 
ÖRNEK MESAJ:
 
“Sayın Bakanım,
Bizler, Doğankent ve komşu ilçelerimiz Tirebolu’nun Araköy, Eymür,Sekü,Zendin,Kuzgun Köyleri ve Kürtün’ün Günyüzü, Üçtaş Köyleri gibi Doğankent ilçe merkezine yakın olan köylerle birlikte yaklaşık 10-15 Bin kişilik bir nüfusa sahip bu bölgede hiçbir sosyal aktivite yapma imkanı olmayan gençler için bir Kapalı Spor Salonu yapılmasını ve Doğankent Semt Sahasının Çim sahaya dönüştürülmesini istiyoruz bu bakanlığınız için küçük ama Doğankentli gençler için büyük bir imkan olacaktır.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.