SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentsporlu Gençler Fırtına Gibi

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2014 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2014 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentsporlu Gençler Fırtına Gibi


Geçtiğimiz yıl 2012-2013 futbol sezonunda Giresun U15 Liginde bulunduğu grupta Giresunspor’un ardından ligi ikinci olarak tamamlayan Doğankentspor’un altyapısından yetişen gençler bu sezonda U16 Ligi A Grubunda; Görelespor, Keşap Bel. Spor, Öz Espiyespor, Eynesil Bel. Spor takımları arasından grup lideri olarak çıkma başarısı göstererek başarılarının tesadüf olmadığını gösterdi.

Doğankentspor U16 takımı 22 Mart Cumartesi günü Giresun Merkez 75.Yıl stadında B grubu ikincisi Sanayispor’la yarı final maçına çıkacak. Bu karşılaşmanın galibi; aynı gün B Grubu birincisi Bulancakspor ile A grubu ikincisi Görelespor arasında oynanacak karşılaşmanın galibi ile 29 Mart Cumartesi günü Giresun Merkez 75. Yıl stadında final maçı oynayacak.

Ligin ilk haftasına Bay geçiren ancak 2.Hafta Espiyespor’u 7-0’lık bir skorla geçerek lige fırtına gibi giren Doğankentspor U16 takımı üçüncü hafta deplasmanda Görelespor’a çekişmeli geçen bir karşılaşma sonuda 6-4 mağlup oldu.  Ancak bu sonuç Doğankentspor U16’lu gençlerin hızını kesmeye yetmedi ve sonraki maçlarında;  Keşap Belediyespor’u 3-0 ve 2-1, Eynesil Belediyespor’u 5-0 ve 3-0, Görelespor’u 3-2 ve olaylı geçen Öz Espiyespor maçını 5-0’lık skorlarla kazanarak gurubundan 21 puanla lider olarak çıktı. Görelespor 19 puanla grup ikincisi oldu.

Başarılı çalıştırıcısı Mehmet Alim yönetimindeki takım kadrosunda bu sezon; Onur Bayram-Gökhan Yahşi-Lebip Uğur Ünlü-Yusuf Yakupoğlu-İsmail Aras-Yavuz Kaçmaz-Kemal Ünlü-Beytullah Şahin-Selami Kargın-Eren Özden-Emirhan Elmas İlk On Bir Yedekler Utku Ünlü-Semih Karaduman-Onurcan Narin-Serkan Kargın-İsmail Özden-Sefa Şağban- Sinan Meral Ve Kürşat Aracı yer aldı.

br />
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.