SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentspor Kulübünden Vali Şahin'e Ziyaret

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2012 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2012 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentspor Kulübünden Vali Şahin'e Ziyaret
Giresun 1.Amatör Küme ’de mücadele eden Doğankentspor Derneği Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özden beraberinde Kulübün Basın Sözcüsü Ömer Tekin ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Vali Şahin’e adının yazılı olduğu takımın mavi-beyaz formasını hediye etti.
 

 
Doğankentspor ’un 2008 yılında kurulduğunu söyleyen Başkan Özden “Kısa sürede büyük bir başarı örneği göstererek 1.Amatör Küme ’ye kadar yükseldik. U15 takımımızda 2012-2013 sezonunun ilk devresini Giresunspor ’un ardından 2.sırada tamamladı. Kulüp Yönetimine tekrar seçilmemiz nedeniyle il ve ilçedeki ilgili kurum amirlerini ziyaret ediyoruz. İlin en üst idarecisi olarak yoğun çalışma temponuz arasında, spora verdiğiniz önemli desteğinizden dolayı bizlere şahsınıza teşekkür etme fırsatı vermenizden son derece memnuniyet duyduk. Günün anısına sizlere kulübümüzün formasını vermek istiyoruz” dedi.
 

 
Vali Şahin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek takımın şu anki durumu hakkında bilgi alarak, sporun insan hayatında önemli bir yeri olduğunu, her zaman sporun ve sporcuların destekçisi olacaklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.