SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentspor İlk hafta Sanayispor’la Oynayacak

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2013 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2013 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentspor İlk hafta Sanayispor’la Oynayacak
26 Temmuz  Cuma günü saat:16:00’da ASKF, Dr.A.Hakan GÜVENÇ Toplantı Salonu’nda Kulüp temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantıda; 2013-2014 Futbol Sezonu Amatör Lig fikstür çekimleri, Futbol İl Temsilciliği seçimi, gerçekleştirildi.
 
Toplantının ardından; il protokolü, taban birliği temsilcileri ve kulüp temsilcilerinin katılımı ile iftar yemeği yenildi.
 
ASKF Başkanı Mehmet Güngör’ün yaptığı açılış konuşmasında tüm kulüp yöneticilerine başarılar diledi. Güngör, amatör spora verdiği destekten dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederken, amatör takımlar ile Giresunspor arasındaki uçurumun bir an önce kapanması gerektiğini vurguladı.
 
Toplantıda yapılan Futbol İl Temsilciliği görevine, seçime tek aday olarak giren ve Giresun’da 14 yıldır bu görevi yürüten Sinan Işık, kulüp temsilcilerinin oylarıyla tekrar seçilerek yeni dönem için güven tazelemiş oldu.
 
Yapılan fikstür çekimi sonucu 1.Amatör Küme’de mücadele eden Doğankentspor ilk hafta deplasmanda Giresun Merkez takımlarından Sanayispor ile karşılaşacak.
 
12 takımın mücadele edeceği 1.Amatör Kümede ilk haftanın programı şöyle belirlendi:
 
Sanayispor-Doğankentspor, 1977 Ballıcaspor-Çavuşluspor, Pirazizspor-Akınspor, Çandırspor-Sökenspor, Çavuşoğlu Ülperspor-Keşap Belediyespor, Camili Örnekspor-Sağlıkspor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.