SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentspor’dan Transfer Atağı

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2013 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2013 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentspor’dan Transfer Atağı
Ligde ilk devrenin sona ermesinin ardından takımdaki eksik mevkilerdeki açıkların kapatılması için oyuncu arayışına giren Doğankentspor’lu yönetici ve teknik heyet, bu çalışmalarının meyvesini daha önce amatör küme tecrübesi olan ve amatör kümede gol kralı da olma başarısı gösteren Santrafor Suat Yıldırım ile her konuda anlaşma sağlayarak aldı.
 
Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, daha önce Duroğlu Belediyesi Gençlikspor, Giresunspor, Espiye Belediyespor, Acarspor Tes.Yat.Tic.A.Ş., Görelespor, Yeniyolspor, Giresun Telekom Gençlikspor, Derelispor, Altunsu İdman Yurduspor gibi takımlarında formasın giyen futbolcunun 2000-2009 yılları arasında amatör kümedeki birçok takımın gözdesi olduğu ve 8 kez transfer edildiği, bu başarısını birkaç kez gol kralı olarak taçlandırdığı belirtildi.
 
Doğankentspor Kulübünden yapılan açıklamada en son 2009 yılında Altunsu İdman Yurduspor kulübüne transfer olan futbolcunun, bu kulübün kapanması ile boşta kaldığı ve 9 Ocak tarihi itibariyle Doğankentspor’a transferinin gerçekleştirildiği ifade edildi.
 

 
Doğankentspor’un yeni transferi Suat Yıldırım’da transferin gerçekleşmesinden sonra yaptığı açıklamada “Doğankent ilçesinde göreve başlayan kardeşimin telkin ve tavsiyesi üzerine Doğankentspor’u tercih ettim. Futboldan kısa sürelide olsa uzak kaldığım için şu anda tam olarak hazır değilim ve idman açığım bulunmakta. Bu açığı kapatabilmek ve Alucraspor karşılaşmasına hazır olabilmek için her akşam idmanlarıma devam ediyorum. Hedefleri olan bir kulüpte oynayacağım için mutluyum.” dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.