SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentspor 3 Puanı 4 Golle Aldı!...

Doğankentspor, geçtiğimiz sezon Tirebolu deplasmanında 5-0, evinde 5-1 mağlup olduğu; 2021-2022 sezonu Süper Amatör Lig şampiyonu Tireboluspor’la 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’de Doğankent İlçe Stadında karşı karşıya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2022 20:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2022 20:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentspor 3 Puanı 4 Golle Aldı!...

Doğankentspor, geçtiğimiz sezon Tirebolu deplasmanında 5-0, evinde 5-1 mağlup olduğu; 2021-2022 sezonu Süper Amatör Lig şampiyonu Tireboluspor’la 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’de Doğankent İlçe Stadında karşı karşıya geldi.

Ligin ilk iki haftasını puansız kapatan Mavi-Beyaz formalı her iki takımda karşılaşmaya puan yada puanlar almayı hedefleyerek çıktı. Adeta gol düellosu şeklinde geçen maçta Doğankent temsilcimiz güçlü rakibi Tireboluspor’u 4-3 mağlup ederek ligin 3.haftasında ilk puanını aldı.

Doğankentspor, ligin 3’ncü haftasında evinde karşılaştığı geçen sezonun şampiyonu Tireboluspor karşısında ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısına daha derli toplu başlayan rakibimiz üst üste attığı gollerle 3-2 üstünlük sağladı. Kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Mavi-Beyazlı temsilcimiz, karşılaşmanın son bölümlerinde attığı 2 golle tekrar üstünlük sağlayarak sahadan 4-3 galibiyetle ayrıldı.

Zaman zaman gergin anların yaşandığı ve iki takımın da 10’ar kişiyle tamamladığı karşılaşmada, takımımızın antrenörü Mehmet Alim ve yardımcısı da kırmızı kart gördü. 

Bu sezona kadar ikisi 1.Amatör Kümede, dördü Süper Amatör kümede olmak üzere Tireboluspor’la 6 kez karşı karşıya gelen Doğankentspor, bu karşılaşmalardan 2’sini kazanırken 4 karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Doğankentspor, attığı 8 gole karşılık kalesinde 21 gol gördü.  

Süper Amatör kümede bu güne kadar 5 kez karşı karşıya gelen Doğankentspor, bu karşılaşmalardan 2 galibiyet, 3 mağlubiyetle ayrıldı. Süper Amatör kümede Tireboluspor’a 9 gol atan Doğankentspor, kalesinde 20 gol gördü.

2016-2017 sezonunda 5-4 Doğankentspor’un üstünlüğüyle sonuçlanan 9 gollü karşılaşmadan sonra iki takım arasındaki en fazla golün atıldığı hafta 7 golle bu haftaki karşılaşma oldu.   

Doğankent temsilcimiz aldığı 3 puanla 4 basamak birden çıkarak, 12 takımlı ligde 11’inci sıradan 7’nci sıraya yükseldi.

Geride kalan 3 haftada attığı 4 gole karşılık kalesinde 6 gol gören temsilcimiz, ligin ilk iki haftasında zirvede yer alan takımlardan sadece 3 gol yerken, 4 golle 3 puan aldığı 3.haftada ise kalesinde 3 gol birden gördü.

Mehmet Alim yönetimindeki Doğankentspor ligin ilk iki haftasında puanla tanışamamasına rağmen; attığı 13 gole karşılık kalesinde sadece 1 gol gören 9 puanla lig lideri olan Es Es Gençlikspor’a deplasmanda 2-0, attığı 10 gole karşılık kalesinde 2 gol gören 9 puanla 3.sırada yer alan Keşap Belediyespor’a evinde 1-0 mağlup olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.