SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent Çevre Köyleri Çeyrek Finalde!...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent Çevre Köyleri Çeyrek Finalde!...
52 takım ve 8 grupta yapılan karşılaşmalarda 8. grupta mücadele eden, Tirebolu Kuzgun Deregözü’nü 5-2, Bayrampaşa Giresunlular’ı 5-1, Eynesil Aralık’ı 4-3, Çanakçı Egeköy’ü 3-0(H), Boğazın Çotanakları’nı 5-3 lük sonuçlarla mağlup eden Doğankent Çevre Köyleri Takımı gruplardan nağmağlup ayrılan iki takımdan biri olmayı başardı.

Doğankent Çevre Köyleri Derneği Tirebolu Köseler galibiyetiyle turnuvada 8 takım arasına girmeyi başardı.

Doğankent’ten turnuvaya katılan Çatak Köyü derneğinin futbol takımıda 2. Grupta mücadele etmiş aldığı 1 galibiyet ve 4 mağlubiyetle gruptan çıkmayı başaramamıştı.

Doğankent Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ömer Türk yaptığı açıklamada “Biz gençlerimizin sosyal etkinliklere katılması, İstanbul’da yaşayan Giresunlularla kaynaşması, turnuvanın amacına uygun olarak dostluk içinde maçların yapılması amacıyla bu turnuvaya katıldık. Takım olarak her zaman sevgi ve saygı çerçevesinde maçlarımızı yaptık. Bu başarıyı gösteren gençlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca katkıları için Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk ve Çatalağaç Köyü Derneği Başkanı Yunis Meral’e teşekkür ederken, bizi yalnız bırakmayan maçlarımıza gelerek bize destek veren Doğankent Spor Kulübü Başkanı Serkan Cihan’a, işadamımız Osman Alim’e, Emin Şahin’e ve Çatak Köyü Dernek başkanımız Rahman Karahan’a ve Giresun Federasyonu’nda Harşıt’ı en iyi şekilde temsil eden ve her zaman yanımızda olan Ali Alim’e teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Doğankent Çevre Köyleri Derneği Takım Kadrosu

Başkan: Ömer Türk

Koordinatör: Uğur Şahin

Teknik Sorumlu: Rahmi Kabadayı

Futbolcular: Kemal Meral, Ramazan Günçaldı, Fatih Kabadayı, Şeref Sönmez, Muhammed Efe, Nihat Kefal, Özgür Aydın, Can Aydın, Kenan Keskin, Yavuz Yılmaz, Ersin Karataş (Kaleci), Hami Kabadayı, Mesut kabadayı, Seyfullah Yılmaz
 

Haber: Abdullah Öner Meral

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.