SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Cihan’dan Önemli Açıklamalar

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkan Cihan’dan Önemli Açıklamalar
Doğankent Spor Kulübü’nün 60 tane lisanslı futbolcusu olduğunu belirten Başkan Cihan, Doğankent’te futbol potansiyeli başta olmak üzere birçok spor dalında önemli bir rezerv olduğuna dikkat çekerek, gerekli destek ve altyapı çalışmalarını tamamlamaları halinde farklı spor dallarında da kulüp olarak faaliyete geçecekleri belirtti.

Cihan, futbolcu sayısının çokluğu nedeniyle tüm futbolcuların kadrolarda yeterince yer alması ve daha fazla lisanslı futbolcu temin ederek Doğankent’in başta futbol olmak üzere değişik spor dallarında bir sporcu yuvası olması için değişik alternatifler üzerinde çalıştıklarını beyan etti.

2015-2016 sezonunda Giresun 1.Amatör Kümede başarılı bir mücadele sergileyen Doğankent sporla ilgili gelişmelerinde yer aldığı bir durum değerlendirmesi yapan Kulüp Başkanı Cihan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

''Amatör liglerde mücadele etmek kolay değil, öncelikle bu sezon aslında sezona girerken birlikte sonuna kadar gitmeyi planladığımız hocamızın özel sebeplerden dolayı devam edememesi ve bir süre hocasız devam etmek zorunda kalmamız takımımızı olumsuz etkiledi.
Daha sonra göreve getirdiğimiz ve haftalardır büyük bir çaba gösteren yeni hocamızın elimizdeki kadroya alışma süreci, antrenmanlarımızı yeterince yapamıyor olmamız ve sakatlıklar takımımızı oldukça etkiledi. Hakem hatlarının ise bizim maçlarımızda aleyhimize işlemiş olmasının da tesadüf olmadığını düşünüyorum. Sahamızın toprak saha olmasına rağmen Giresun futboluna katkı sunmaya çalışıyoruz. Altyapı liglerinin tamamına katılarak her platformda bizde varız demeye çalışıyoruz.

Şuanda Doğankent Sporumuzda 60 civarında Doğankentli lisanslı futbolcumuz bulunmaktadır ve toplam 75 civarında lisanslı futbolcumuz bulunmaktadır.

Şimdilik öncelikli hedefimiz 27 Mart Pazar günü kendi sahamızda karışılacak olduğumuz ligimizin güçlü ekibi ve üst lig için mücadele ettiğimiz Çandırsporu yenerek ligin bitimine 2 hafta kala üst turu garantilemek olacaktır.

Süper Amatör Ligine yükselmek Doğankentsporlu futbolcularımızın alın terlerinin karşılığı olacaktır.19 haftalık yorucu mücadelelerin bu hafta oynayacağımız maç ile bir üst lig olarak ilçemize hediye edecekleri güzel ve anlamlı bir hediye olacaktır. Doğankent İlçemizde futbolcularımızın hediyelerini karşılıksız bırakmayacaktır.

Süper Amatöre yükseldiğimizde bizimle devam etmek isteyen mevcut kadrodaki bütün futbolcularımızın devam edeceğinin sözünü şimdiden Başkan olarak veriyorum. SÖZ NAMUSTUR.

Ayrıca buradan bir müjdeli haber daha vereceğim, önümüzdeki sezon Doğankent İlçemiz iki takımla temsil edilecektir çünkü lisanslı futbolcularımızın sayısı oldukça fazla ve bir takım artık yetmiyor. İkinci takımızın ismini de buradan ilan ediyorum, Harşıt Vadisi Spor Kulübü ismiyle önümüzdeki sezon liglere katılacağız.
Sonuç olarak Doğankent ilçemizin ve Doğankentlilerin GİRESUN genelinde tanıtımının yapılması için her şeyi büyük bir fedakarlıkla yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. ''
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.