SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Kabinede Canikli’de Var

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2014 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2014 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Yeni Kabinede Canikli’de Var

Yeni kabinede 61. Hükümet'ten 3 isim yok. Beşir Atalay, Emrullah İşler ve Hayati Yazıcı'nın girmediği kabineye, 62.Hükümet’in yeni kabinesine Numan Kurtulmuş, Yalçın Akdoğan, Volkan Bozkır ve Nurettin Canikli yeni giren isimler oldu.
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde kurulan hükümetlerde adı sürekli bakanlık için geçen ancak her kabinenin açıklanışında Giresun’da hayal kırıklığı yaşatan beklenti, bu defa mutlu sonla noktalandı. Ak Parti’nin etkili isimleri arasında gösterilen Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, bu defa Bakan oldu.
Önceki dönemlerde de bakanlığına kesin gözle bakılmasına rağmen sebebi anlaşılamayan bir şekilde dönemin Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül, tarafından adının ısrarla listeden çıkartıldığı iddia edilen Nurettin Canikli’nin Gümrük ve Ticaret Bakanı olması Giresun’da büyük sevinçle karşılandı.
Anavatan Partisi (ANAP)’ hükümeti zamanında 1997 - 1999 tarihleri arasında da Devlet Bakanlığı görevinde bulunana Giresun Milletvekili Dr. Burhan Kara’nın ardından 15 yıl sonra gelen bakanlık Giresun’da ve Giresunlularda sevinç ve heyecana neden oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.