SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekin, 2009’dan Daha Güçlü

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2014 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2014 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Tekin, 2009’dan Daha Güçlü
 Dün akşam adaylığı parti genel merkezince kabul edilerek kesinleşen, bugün bir törenle adaylığı kamuoyuna açıklanan Tekin’e partinin il teşkilatında gösterilen ilgi onun arkasındaki parti ve halk desteği olarak 2009 Mahalli İdareler seçimlerinden daha güçlü, Giresun’da ise kazanma ihtimali en yüksek belediye başkan adayı olduğunun göstergesi olarak kabul edildi.
 
MHP İl Binasında düzenlenen törene MHP MYK Üyesi İsmail Bozalioğlu, Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, İl Başkanı Ozan Köymen, Merkez İlçe Başkanı Gençağa Şahin, Doğankent İlçe Başkanı İsmail Tarı ile yöneticiler ve partililer katıldı.
 
"MHP BELEDİYECİLİĞİNİ DOĞANKENT'TE UYGULAYACAĞIZ"
 
Tekin, törende yaptığı konuşmada; "Belediyeciliğin insanlar açısından bir anlamı olması lazım. Belediye Başkanı olacakların mutlaka hizmet üretmesi lazım. Sadece günlük rutin işlerin peşinde koşmaması lazım. Bununla birlikte büyük projelere imza atacak imkanları seferber edip kaynakları çok verimli kullanması şarttır. Doğankent 2009 yılında böyle bir süreç ile karşı karşıya idi.
 
Siyaset ve hizmet bir gönül işi. Dostlarımız Doğankentliler bu hizmet yarışından olmamız gerektiği konusunda baskı yaptı. O dönem seçimlere az bir zaman kala çok geç bir karar verdim. Kısa dönemde çok büyük projelerle çıkmıştık. Kuracağımız bir HES ile elde edeceğimiz kaynağı ilçe halkının ve gençlerimizin eğitimi, kültürel ve sosyal gelişimi, sportif faaliyetlerine kanalize edecektik. Onların geleceklerine maddi destek sağlayacaktık. Allah'ın takdiri ve vatandaşımızın teveccühü ile o dönem vatandaşımız onlara 5 yıl daha devam dedi.
 
"HALKA RAĞMEN HALK YÖNETİLMEZ"
 
Son 5 yılda Doğankent belediyecilik açısından en başarısız dönemini yaşadı. Meslek Yüksek Okulu yurt şartları sağlanamadığı için çürümeye terk edildi. Bu ilçemiz açısından bir garabettir. Bunda yerel ve genel iktidarın vebali vardır. Halkın görüşleri alınmadan halka rağmen siyaset yapılmaya çalışılmıştır" ifadelerine yer verdi.
 
Tekin, Mart 2014 sürecinde aday adaylığı sırasında yaşananları da anlatarak şunlara yer verdi; "Toplumla beraber hareket ederek, onların görüşleri doğrultusunda AKP'den aday adayı oldum. Bu benim için çiğ et yemek gibi bir şeydi. Topluma arkamı dönmeme adına böyle bir karar alarak yola çıkmıştık. Ama olmadı. Yeniden yuvama döndüğüm için mutluyum. Çok ciddi projelerle Doğankent halkının karşısına çıkarak MHP belediyeciliğinin nasıl olacağını göstereceğiz. "

KAYMAK : Yiğitgiresun Gazetesi
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.