SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatlı “Ülkemizi karıştırmaya güçleri yetmeyecek”

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Tatlı “Ülkemizi karıştırmaya güçleri yetmeyecek”
Tatlı, “Gezi olayların bu ülkenin istikrarına, ekonomisine ve büyümesine karşı küresel bir kalkışma yaşadık. Hamd olsun Şimdiki Sayın Cumhurbaşkanımız, o zaman Başbakan iken dik duruşuyla ve hükümetimizin yerinde kararlarıyla bu kalkışmayı bertaraf ettik. O dönem sokakları ateşe verenler, polisimize ve devletimize kastedenleri kahraman gibi sunan ve anlından öpenler hem yerel seçimlerde hemde Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandığa gömüldüler ve halkımızın şamarını yediler.
 
KANDAN ÇATIŞMADAN VE ŞEHİTLERİMİZ ÜZERİNDEN SİYASET YAPANLAR ÇATIŞMA İSTİYOR.
 
Bu ülkede kardeş kanı üzerinden, terörden, çatışmadan ve kaos üzerinden siyaset yapanlar var. Türkiye Cumhuriyetinin gelişip büyümesinden rahatsız olan, küresel bir güç olma yolunda yürümesinden rahatsız olan güçler sürekli ülkemizde ameliyat yapma çabasındalar. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti buna asla müsaade etmeyecektir. “Çözüm süreci bitsinde çatışmadan, kandan, şehitler üzerinden siyaset yapalım” diyenler bir kez daha avucunu yalayacaktır.
 
MİLLETİ ÇATIŞMAK, YAKMAK VE ÖLDÜRMEK İÇİN SOKAĞA ÇAĞIRANLAR BUNUN HESABININ KANUN NEZDİNDE ÖDEYECEKTİR
 
Yaklaşık 2 senedir Ülkemizde terör olaylarının, çatışmaların yaşanmaması ülkemizde ve ülke dışında bazı çevreleri rahatsız ediyor. Şehit cenazesi gelmiyor diye kuduranlar kan akmasını isteyen hainler var. Terör örgütüne yakın çevrelerde ülkenin huzura, istikrara kavuşması nedeniyle kaybedilen oylardan dolayı çatışmanın ve ölümlerin devam etmesini isteyen siyasi partiler var. Ama hükümetimiz bu terörün bitmesi için gerekenleri tereddütsüz yapacaktır. Terörün bitmesi için mücadele eden AK Parti İktidarı bunu fırsat bilip ortalığı karıştırmaya çalışanlara ise asla anlayış göstermeyecektir.
 
BU VANDALLARA VE HAİNLERE KARŞI POLİSİMİZE ASKERİMİZE DAHA GENİŞ YETKİLER TANINACAKTIR
 
Bu son provokasyonlar sonucunda Başbakanımız ve Bakanlar Kurulumuz gerekli çalışmaları başlatarak sokakları karıştırmaya çalışanlara karşı vatandaşımızın mal ve can güvenliği sağlayacak ilgili kararları almışlardır. Buna göre en kısa sürede meclisimizden teröre, çatışmaya ve Vandalizme karşı polisimiz ve askerimiz Avrupa standartlarında yetkilerle donatılacaktır.” dedi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.