SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarı, “MHP’nin Adayı Mehmet Patan”

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2013 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2013 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Tarı, “MHP’nin Adayı Mehmet Patan”
Önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimlerde Doğanken ilçesinde belediye başkanlığı yarışının, AK Parti, MHP ve BBP’nin adayları arasında geçeceği tahmin ediliyor.
 
2009 Yerel Seçimlerinde, seçimi az farkla kaybeden MHP’nin belediye başkan adayı Haşim Birol Tekin’in 2014 seçimlerinde AK Partinin muhtemel belediye başkan adayı olması gündemdeki yerini korurken, MHP’nin de 2014 yerel seçimlerinde iddiasını devam ettirmek ve seçimi kazanmak için güçlü bir aday ile seçimlere katılacağı belirtildi.
 
MHP Doğankent İlçe Başkanı İsmail Tarı, resmi olmasa bile adaylarının hemen hemen kim olduğunun belli olduğunu ve önümüzdeki günlerde konu ile ilgili olarak parti teşkilatı tarafından resmi bir açıklamanın yapılacağını söyledi.
 
Başkan Tarı, bu adayın parti tabanı ve ülkücü camianın yakından tanıdığı, çevresinde ve teşkilatta sevilen ve sayılan biri olan eski Giresun Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Patan olduğu belirtti.
 
MHP teşkilatlarında ve ülkücü camiada yakından tanınan Mehmet Patan, 2007 Genel seçimlerinde de MHP’den Giresun Milletvekili Aday adayı olmuştu.
 
Patan, Giresun Kıyı Emniyet Müdürlüğü görevini sürdürürken, AK Parti’nin iktidara gelmesi ile müdürlük kapatılmış ve Çanakkale iline tayin edilmişti.
 
MHP’nin Mehmet Patan’ı aday göstermesi halinde Doğankent’te belediye başkanlığının AK Parti ve MHP adayları arasında büyük bir çekişme ve rekabet içerisinde geçmesi beklenirken mevcut başkan Nazmiye Kabadayı’nın ilçede tabanı olmayan bir partide kişisel oyları ile seçilmesinin zor olacağı ileri sürülüyor.
 
2014 Yılı seçimlerinde Doğankent ilçesinde belediye başkan adayları arasında en çok merak edilen MHP’nin kiminle yarışa devam edeceği olurken, AK Parti’den hakkındaki iddialar ve devam eden davalar nedeniyle ihraç edildiği ileri sürülen Nazmiye Kabadayı’nın BBP’ne geçmesinin ardından Doğankent’te tabanı olmayan bu partinin kişisel çabalarla ne kadar oy alacağı da ayrıca merak ediliyor.
 
Kamuoyunda yapılan tartışma ve değerlendirmelerde Doğankent ilçesinde belediye başkanlığı için asıl yarışın AK Parti ve MHP adayları arasında geçeceği ileri sürülüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.