SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sönmez “Kavga ile Olmuyor”

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2012 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2012 21:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Sönmez “Kavga ile Olmuyor”
Giresun Milletvekili olarak görev yaptığı dönemde Giresun’un sorunları ilgilenmediği gerekçesi ile gündem den düşmeyen Hacı Hasan Sönmez bu sefer gündeme dair Gurbetçi Giresun Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Giresun Gündem Gazetesi Yazı İşleri Müdür Yardımcısı ve Haberciler Derneği Başkanı Ethem Bakar’a yatığı açıklamalar ile ilgi odağı olacağa benziyor.

Hacı Hasan Sönmez Ak Parti Giresun Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli’nin Giresun’da herkes ile kavga ederek siyaset yapmasını doğru bulmuyorum dedi. Sönmez Nurettin Canikli’nin Giresun’a gelen Vali, Bürokrat Rektör, kendi partisinin İl Başkanı, Merkez ilçe Başkanı kim olursa herkes ile kavga ettiğini bu kavgaların Giresun iline bir faydasının olmadığının görüldüğünü söyledi.

Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Hacı Hasan Sönmez “ Nurettin Canikli Giresun ilinde tek adam olma peşinde koşarken 10 yıllık Ak Parti iktidarında çevresindeki illere nazaran daha az hizmet aldı. Giresun’da herkes kötü bir tek bu arkadaşımız mı iyi? böyle Siyaset yapamayız buna hakkımız yok. 10 yıllık iktidarımızda Giresun’a 11 vali geldi bu arkadaşımız 12 ci bizden giden Vali gittiği yerde yıllarca hizmet ediyor. Giresun Üniversitesi Rektörü ile kavga Giresun’a ne kazandırır. Bu rektör hanımefendi neticede seçimle belirlendi ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı YÖK teamüllerine göre atadı, yok ben seni tanımıyorum nasıl denir? Bu Türkiye Cumhuriyeti iradesinin başı yani Cumhurbaşkanımıza yanlış atama yaptın demek mi oluyor? Giresun İl Başkanımız seçimle geldi yok ben seni istemem bunu nasıl bir anlayış böyle siyaset olur mu? Yazık oluyor Giresun zaman kaybediyor. Bir an önce hizmet adına ne gerekiyorsa yapıp Giresun ilini hak ettiği yere ulaştırmamız gerekir.”

Ayrıca size Çöp bertaraf tesisi ile ilgili haberden dolayı teşekkür etmek istiyorum ancak orada birkaç husus düzeltilmeli, birincisi doğru o tesis yeri benim bakanlıkla kurduğum ilişkiler doğrultusunda gelen uzmanlarca belirlendi, alan Karayolları Genel Müdürlüğünün malıydı, ben tek kuruş ödetmeden sahayı Çöp Birliğine bila bedel verdirdim, şuan oranın değeri 6 milyon Türk Lirası ceplerinden tek kuruş çıkmadı, alınan ÇED raporu ve Proje ile bu bedel yaklaşık 8 milyon Türk Lirası ayrıca bir husus gözden kaçmasın, yer halkın değil Karayollarının zaman kaybetmeden bu tesis hem de ivedi olarak belirlenen yere yapılmalı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.