SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öztürk’te “Adayım” Dedi

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2013 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2013 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Öztürk’te “Adayım” Dedi
Öztürk, Aday adaylığını açıklarken “Güzel yaşanabilen modern Boyabat için durmak yok hizmete devam diyerek yolama çıktım.” Dedi.
 
Boyabat Ak Parti İlçe Teşkilatı’na giderek 1 Kasım Cuma günü resmi adaylık başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Av Hasan Tosunoğlu ve Başkan Yardımcısı Ferhat Yıldız’ teslim eden Öztürk, “03.03.1983 Giresun’un Tirebolu ilçesinde doğdum. İlköğretimi Giresun’un Doğankent ilçesinde bitirdim. Lise Giresun Piraziz ilçesinde meslek lisesi elektrik bölümünü bitirdim. Ak parti kurulduğu günden bu zamana kadar aktif görevler aldım. Doğankent teşkilatı gençlik kolları başkan görevi teşkilat yedek üyeliği görevinde bulundum.  01.11.2013 Cuma günü aday olabilmek için teşkilat üyeliğinden istifa ettim.
 
01.11.2013 Boyabat Ak Parti teşkilatına belediye meclis başkanlığı üyeliği için aday adayı başvurusunda bulundum. İş dolasıyla buraya yerleştim. Yaklaşık 18 ay oldu. Geldiğim zaman içeresinde Boyabat halkının içeresinde bulundum. Nasıl bir yerel yönetim istediklerini sordum. Tatbikî aldığım cevabın karşılığını, inşallah bu hizmete layık olursak hizmete dönüştürerek Boyabat halkına sunmak isterim. 
 
Aday adaylık konusunda uzun zaman düşündüm fikirler aldığım kişiler oldu hep olumlu cevaplar aldım. Memur kesim olsun çevremdeki arkadaşlar ve öğrenciler olsun çıkmamı istediler. Bir Ak Parti sevdalısı olarak neden çıkmıyorsun dediler. Bende aday olmadan bir gün önce karar verdim aday adayı olmaya inşallah rabbim utandırmaz.  Neden Boyabat'tan aday oldunuz derseniz yaşadığım yerde daha güzel hizmetler için, daha modern Boyabat için. Belki eleştiride alacağım bunun bilincindeyim. Ben Ak sevdalısı olarak bu hizmete talip oldum. Yerel yönetimin ve teşkilatın, il milletvekilimizin desteğiyle çözümlenmeyecek hiç bir sorun yoktur. Boyabat’a hak ettiği hizmet istekli ve çalışkan kadrolarla getirilebilir. Hizmeti istemek bizim görevimiz yapmak ve destek vermek vekilimizin görevi.” Açıklamalarında bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.