SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden Vaatlerinin Peşini Bırakmıyor

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2014 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2014 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Özden Vaatlerinin Peşini Bırakmıyor
Bir hafta önce Ak Parti’nin 5 inci Olağan İlçe Kongresinde tek aday olarak girdiği başkanlık seçimlerinde güven tazeleyen Başkan Özden, ilçeye getirilecek hizmet ve icraatların takibini kaldığı yerden sürdürmeye devam etti. 

Doğankent’in acil ihtiyaçlarından olan Entegre Hastane veya aynı işlevi görecek şekilde 7/24 saat kesintisiz sağlık hizmeti verecek bir yapılanmanın faaliyete geçirilmesi için göreve geldiği günden itibaren aralıksız çalışmalarını sürdüren Başkan Özden, ısrarlı çabalarının meyvelerini yavaş yavaş almaya başladı.
Bir dizi açılış için 15 Kasım Cumartesi günü Giresun’a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Nurettin Canikli’nin yoğun programı arasında katıldığı akşam yemeğini fırsat bilen Özden, burada Bakan Canikli ve danışmanı İsmail Özkaya’ya daha önce sunduğu dosyaların yanısıra ilave çalışmalara ilişkin dosyayı da keslim etti.

Bakan Canikli ile bizzat kendisi görüşerek ilçeye 7/24 saat hizmet verecek bir Entegre Hastane veya aynı işlevi görecek bir teşkilatlanmanın kurulmasının yanında, ilçede yol ağı uzun ancak gelen KÖYDES ödenekleri ile betonlama çalışmalarının yıllarca süreceği aşikar olan ve ilçedeki mevcut vasıta yolları içerisinde ana arterleri en kötü durumda olan Çatalağaç, Doymuş ve Söğütağzı Köylerinin yollarının betonlanması için KÖYDES ödeneği dışında 10 kilometrelik ilave bir betonlama ödeneğinin de bu yıl sonuna kadar ilçeye gönderilmesinin sağlanacağı sözünü ve müjdesini aldı.
Başkan Özden’in Bakan Canikli’den sözünü aldığı bir diğer hizmet ise inşaatının 2014 yılı Aralık ayı sonuna kadar tamamlanması planlanan Süttaşı İlk ve Ortaokulu’nun iç dizayn ve donanım ihtiyaçlarının karşılanması için ödenek çıkartılması oldu.

Bakan Canikli’nin kendisine getirilen her projenin maliyeti ne olursa olsun Giresun’a kazandırılması sözü verdiği hafta sonu programında ilçenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını aktarmak için oldukça büyük çaba sarf ettiği gözlenen Başkan Özden, sözünü aldığı hizmetlerin ve daha önce bir dosya halinde sunulan diğer istek ve ihtiyaçların ilçeye kazandırılması için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

Başkan Özden, yemekte Bakan Canikli'nin etrafını saran onca Belediye Başkanı, AK Parti İlçe Başkanı, bürokratlar ve işadamlarının arasından sıyrılarak Doğankent'in sorunlarını Bakan Canikli'ye anlatma başarısını gösterirken, Canikli'nin Danışmanı İsmail Özkaya'nın da Özden'e ayrı bir ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.
Giresun Ticaret Borsası (TİBOR) Sosyal Tesislerinde Bakan Canikli için verilen akşam yemeğine AK Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden’e Ali Patan ve Erdem Ünlü’de eşlik etti.



















Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.