SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osman Alim, AK Partiden Aday Adayı Oldu....

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Osman Alim, AK Partiden Aday Adayı Oldu....
Doğankentli genç işadamı Osman Alim, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'den İl Genel Meclisi Aday Adayı olduğunu açıkladı.
 
İşadamı Osman Alim, Giresun ve Doğankent’i tanıtıcı bir çok aktivasyonların yanı sıra, Doğankent’i tanıtıcı her platforma iştirak ederek, hem çalışmalara destek vermiş, hem de değerli fikirleri ile bir çok başarılı çalışmaya imza atmıştır. Çevresindekilere birleştirici telkinlerde bulunarak, birlikte hareket etmenin güzelliklerini anlatan Alim, birçok alanda ilçe adına önemli çalışmalarda bulundu.
 
Doğankent merkezli Harşit Vadisi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlığı görevini kooperatifin en dar boğazda olduğu bir dönemde üstlenen Osman Alim, ilçede ve yörede hayvancılığın gelişmesi ve desteklenmesi için büyük bir sorumluluk altına girme cesareti göstermişti.
 
Bir dönem Doğankentspor Kulübü Yönetiminde de görev alarak, kulübün Giresun’da ve İstanbul’da tanınmasına ve tanıtılmasına fikir ve maddi destekleri ile de katkıda bulunan Alim, insanlarla olan sıcak ilişkileri ve mütevaziliği sayesinde kısa sürede çevresinde sevilen İşadamları kategorisinde yer almayı başarmıştı.
 
Her zaman Doğankent’in tanıtımına katkı sağlayacak aktiviteler içerisinde bulunan Alim, yaptığı çalışmalarla, çevresindekilere Doğankent’in kalkınması için kazancı katmerli işlere yatırım yapmanın memlekete hizmet etmek  değil, çalışması zahmetli işlere de girilerek, ilçenin vatandaşları ile birlikte kalkınması gerektiğinin önemini anlatmaya çalışıyor. 
 
Osman Alim kimdir?
 
Osman Alim 1972 yılında Doğankent ilçesi Sadaklı Mahallesinde doğdu. Eğitimini Doğankent’te tamamladıktan sonra çalışmak için İstanbul’a gitti. 1992 yılında vatani görevini yapan Alim, 1996 yılında ticarete atıldı. Kısa sürede başarılı bir trend yaşayan Alim, tekstil, lojistik, gıda, gayrimenkul danışmanlığı, inşaat, hayvancılık ve turizm alanında faaliyetlerde bulunuyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Alim ilçemizin ve ilimizin sivil toplum kuruluşlarında da görev aldı. İlçemizin, yüksek öğrenim gören öğrencilerine eğitim bursu da veren Alim halen Harşıt Vadisi Kalkınma Kooperatif Başkalığı görevinde bulunuyor. 



















özel okullar ortaokul lgs puanına burs veren okullar avcılarda özel anadolu liseleri
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.