SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mv. Öztürk’e Ziyaretçi Akını

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Mv. Öztürk’e Ziyaretçi Akını
TBMM de 1045 numaralı odaya 17 Kasım tarihinde yerleşen Milletvekili Av. Sabri Öztürk’ü meclisteki odasında aynı gün kabalalık bir grup ziyaret etmiş ve TBMM deki yemin töreninin ardından da ziyaretçi akını devam etmişti.
 
Kısa bir süreliğine hafta sonuna kadar Giresun’a gelen ve bir dizi ziyaretlerde bulunan Öztürk, 15 Kasım Pazar günü TBMM de yapılan Meclis Başkanlığı seçimleri için tekrar Ankara’ya dönerek çalışmalara başladı.
 
Milletvekili Öztürk’e ziyaretçi trafiği Ankara ya döner dönmez tekrar başlarken 25 Kasım Çarşamba günkü ziyaretçileri içerisinde; Yavuzkemal Belediye Başkanı Abdullah Önal,  DOKAP BKİ Başkanı Ekrem Yüce, Giresun Ziraat Odası (GZO) Başkanı Nurettin Karan, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Demirci, Kamu Emekçileri Derneği (KEDER) Başkanı Fatih Yıldız gibi isimler başta olmak üzere çok sayıda ziyaretçi yer aldı.
 
Ziyaretçilerinden ve yoğun ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Milletvekili Av. Sabri Öztürk “Ziyaretçilerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Giresun Ziraat Odası Bşk, Ticaret Borsası Bşk, Dokap Bşk, Keder Bşk ve heyetleri ile diğer tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.” diyerek duygularını dile getirdi.
 
Ziyaret sırasında; GZO Başkanı Karan tarafından Mv. Öztürk’e çotanak figürlü bir tablo hediye edilirken, Yavuzkemal Belediye Başkanı ve Ak Parti Belde yönetimi tarafından da Yavuzkemal manzaralı tablo hediye edildi. Hediyeleri kabul eden Öztürk duygu ve düşüncelerini; “Seçimlerde Karadeniz 1.si olan, Türkiye 11.si olan bizim de baba ocağımız olan Yavuzkemal Belde Belediye Başkanımız ve belde yönetimimizi tebrik ediyor, ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.” 









Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.