SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mv. Adayı Berrin Aydın, Doğankent’te İşyeri Açılışı Yaptı

AK Parti Milletvekili Adayı Berrin Aydın, Doğankent ilçesinde Öztürk Showroom adlı iş yerinin açılışını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2023 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Mv. Adayı Berrin Aydın, Doğankent’te İşyeri Açılışı Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Adayı Berrin Aydın, Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden ile birlikte, Doğankent ilçesinde Öztürk Showroom adlı iş yerinin açılışını yaptı.

Doğankent ilçesinin genç müteşebbislerinden Hüseyin Öztürk, 2020 sel afetinden sonra TOKİ tarafından Doğankent’te yapılan yeni dükkânların olduğu yerde, iç dekorasyon ve iç mimari üzerine faaliyet gösterecek işyeri açtı.

AK Parti 4.Sıra Milletvekili Adayı Berrin Aydın, Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cumhur Karahasan, AK Parti Doğankent İlçe Başkanı Yılmaz Dede ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni sonrasında bir teşekkür mesajı yayınlayan işyeri sahibi genç müteşebbis Hüseyin Öztürk “Açılış davetimize katılan Belediye Başkanımız Sayın Rüşan Özden, AK Parti Milletvekili Adayı Sayın Berrin Aydın, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cumhur Karahasan, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dede,  Kadın Kolları Başkanı Tuğba Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Emre Özden, Espiye, Çanakçı, Görele ve Tirebolu ilçelerimiz başta olmak üzere çevre ilçelerden açılışımıza gelen arkadaşlar teşekkür ederim. Doğankent halkına gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Doğankent'te artık inşaat sektöründe iz bırakmaya devam edeceğiz. Bizler teknik ekip olarak ‘Anahtar Teslimi’ iş yapıyoruz.  Açılışımıza katılan herkese sonsuz teşekkürler. İç dekorasyon, iç mimari işleri bizim işimiz. Gurbetçi kardeşlerimiz artık başka ilçelere gitme zahmetine girmeden, ilçemizde sunduğumuz bu hizmet sayesinde kolayca evini yapabilecekler. Sadece Doğankent ilçemizle sınırlı kalmayacağız; çevre ilçelere ve köylere de hizmeti götüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.