SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtar Özden Ankara'ya Şikayet Etti

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2013 22:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2013 22:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Muhtar Özden Ankara'ya Şikayet Etti
Doğankent Sadaklı Mahallesi Muhtarı Ali Özden; Doğankent Belediyesinin Sadaklı Mahallesinde İmam Hatip Lisesi, İmam Hatip Yurdu ve İlçe Kaymakamlık binalarının yanına yaptığı Biyolojik Arıtma tesisinin başka bir yere yapılması için verdiği mücadelesini Ankara’da sürdürdü.
Muhtar Özden; Ankara’da (TBMM) Ak Parti Milletvekili Mehmet Geldi’ye ulaşarak vatandaşlarım bu tesisi mahallemizin içinde Yurt,Okul,Kaymakamlık binalarının hemen yanına yapılmasını istemiyor bunun için Doğankent’de bulunan 14 Mahalle Ve Köy Muhtarının 11 tanesi ve 300 vatandaş imza vererek bu tehsisin 300-400 Mt uzakta müsait olan Güdül deresi kenarına yapılmasını istiyoruz. Sizin Partinizden yaptığı yanlışlıklardan dolayı ihraç olan Doğankent Belediye Başkanına sesimizi duyuramadık zaten kimseyi dinlediği yok yapılan işin planı programı nereye ne yapılacağı kimin yerine yapılacağı belli değil. Zaten Arıtma tesisi şu anda yapılan yer Karayollarının vatandaşla Mahkemede olan yani dava görülen yere inşaat yapıyorlar. Dedi
Mv.Geldi; Doğankent Sadaklı Mahallesi Muhtarı Ali Özden’i dinleyerek olaydan haberi olmadığını ama bu konu ile yakından ilgileneceğini belirterek gerekli yerlere telefonla arayarak gerekli talimatları verdi.11 Tane Muhtar ve 300 tane vatandaş yapılan işlerden rahatsızsa bu bizide rahatsız eder. Mv. Geldi karayolları Genel Müdürlüğü ile telefon’la görüşerek Karayollarının olayın takipçisi olduğunu ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu Karayollarının Avukatlarının olayı takip ettiğini söyledi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.