SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Cemal Öztürk Doğankent’te

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Milletvekili Cemal Öztürk Doğankent’te
 AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarını sürdürmek üzere geldiği Doğankent’te ‘Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

İlçeyi ziyareti sırasında; Doğankent Kaymakamlığı, Doğankent Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, Hidroelektrik Santrali, Süttaşı İlkokulu ve Süttaşı İmam-Hatip Ortaokulu ile Çatak Köyü’nü ziyaret eden Cemal Öztürk, ziyaret ettiği yerlerde, sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Doğankent ziyareti sırasında, Kaymakam Mustafa Ayvat’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Cemal Öztürk, yeni görevinde başarılar diledi.

Doğankent ilçesindeki ziyaretleri sırasında Denge Bacasına çıkarak Doğankent İlçe Merkezi’nin panoramik görüntüsünü seyreden Öztürk, ardından Doğankent Merkezde; köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hakkında ve muhtarların köy ve mahallelerindeki sorunları üzerine istişarelerde bulundu.

Çatak Köyü ve Süttaşı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Öztürk’e Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden, İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Patan Şirin eşlik etti.















Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.