SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’de Tarı Güven Tazeledi

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2014 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2014 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
MHP’de Tarı Güven Tazeledi
 
 
 
MHP MYK Üyesi İsmail Bozalioğlu yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek,  “Çözümün MHP’nin tek başına iktidar olmasıdır” dedi.
 
Bozalioğlu’nun konuşmasının ardından MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin İlçe Kongresi Divan Başkanlığına ve teşkilatlara gönderdiği mesajı okundu.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tüm ilçe kongrelerinde duyurulmak üzere Kongre Mesajının satır başları "Milliyetçi-Ülkücü Hareket Kongrelerle yenilenecek, tazelenecek ve sapasağlam bir şekilde iktidar kurultayımız olan 11. Olağan Büyük Kurultay a ulaşacaktır. Yeminli Türkiye düşmanlarının tahrik ve taarruzlarına göğüs germek, ihanet ve inkârı yenmek için her kardeşimin varını yoğunu seferber edeceğine inancım tamdır" şeklinde oldu.
 
Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin tüm katılımcılara tek tek teşekkür etti. Başkan Tekin, Basın mensuplarını da unutmayarak ayrıca teşekkürlerini belirtti.
 
Giresun İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum’da yaptığı konuşmada, “MHP kongreleri her daim bir hizmet yarışı şeklinde olagelmiştir. Kongrelerimizin kaybedeni olmamıştır. Kazanan MHP ve Ülkücü hareket olmuştur. Bugün burada Doğankent ilçemizde tek liste olarak seçime gitmekteyiz. Şahsım ve teşkilatım adına önceki dönem görev yapmış teşkilat üyelerine teşekkür eder yeni listede seçilecek arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.
 
MHP İlçe Başkanı İsmail Tarı “Hepinizin yakından takip ettiği üzere ülkemiz buhranlı, buhranlı olduğu kadar da bilinmeyenlerle dolu, adeta bölünmeye doğru giden bir yola sürüklenmektedir. Böyle bir ortamda bizlere yataklarımızda rahat uyumak haram olmuştur. Her Ülkücü bu bilinçte ve bu kararlıkta olmalıdır. Ben inanıyorum ki zaten vatanını seven, ülkücülüğü özümseyen herkes bu durumun binincindedir.
 
İşte bu noktada;
Yeni seçilecek olan yönetim kurulumuz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız, yine siz değerli Doğankentliler, ülkemizin sürüklendiği bu vahim durumu en ücra köşedeki vatandaşlarımıza kadar ulaşarak hep birlikte, tek yürek olarak, anlatmak durumunda, hatta zorundayız.
 
Önümüzde yaklaşan bir genel seçim var. Bu ülkenin geleceği için, gençlerimizin ve aziz milletimizin geleceği için bu seçim belki de bizlerin son şansı, son fırsatıdır. Onun içindir ki cami olarak, kırgınlıkları, dargınlıkları, yargılamaları, sorgulamaları bir kenara bırakarak; birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içindir sloganı ile yola çıkarak bu kutsal davanın etrafında sımsıkı kenetlenerek ülkücü kadroları Allah rızası için çalışmak üzere işbaşına, iktidara getirmek için tüm gayretimizi ve azmimizi göstermeliyiz.
 
Biliyorum ki gerek ekonomik, gerekse sosyal yaşantı olarak zor dönemlerden geçmekteyiz. Başlıca geçim kaynağımız olan fındık olmadı. İşsizlik her geçen gün hissedilir derecede artmaktadır.  Gençlerimizin geleceğe umutla bakamadığı bir belirsizlik içerisinde, ümitsizlik ve karamsarlığın had safhaya ulaştığı bir bezginlik içerisindesiniz.
 
İşte bu kısır döngüden kurtulmak, hep birlikte; daha güzel bir Doğankent, daha güzel bir Giresun, daha güzel bir Türkiye inşa etmek için el ele gönül gönüle vererek ülkücü kadroların iş başına gelmesi için var gücümüzle çalışmalıyız.” Dedi.
 
Yapılan seçimde, 60 delegenin 27 sinin oyunu alan İsmail Tarı başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Emin Kılıç, Bilal Özden, Cemil Kara, Hamza Aslan, Osman Güvendi, Muzaffer Ural, Mete Alim, İsmet Aydın, Mehmet Öztürk, Ahmet Faruk Şahin, Bekir İmamoğlu, Hasan Özden, Mehmet Ali Müderrisoğlu, Nurettin Tekin, Ercan Alim, Ahmet Patan, Aysel Efe, Ahmet Bayram, Yılmaz Bayrak
 
Doğankent İlçe Kongresine; MHP MYK Üyesi İsmail Bozalioğlu, MHP Giresun İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin Aslan, Doğankent İl Genel Meclisi Üyesi Hayati Bayram, Kürtün İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Tozlu, Tirebolu MHP ilçe başkanı Hamit Hanoğlu, Kürtün MHP İlçe başkanı Enver Şen, Gümüşhane eski Belediye Başkanı Dr.Mustafa Canlı, Çanakçı eski Belediye Başkanı Sebahattin Şenel, Doğankent Belediyesi encümenleri, Doğankent ilçesi Muhtarları ve partililerin katılımı ile gerçekleşti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.