SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karayolları Ekibine Teşekkür

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2016 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2016 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Karayolları Ekibine Teşekkür
Başkan Özden, ilimizde geçen hafta başlayan ve hafta sonu etkisini artıran yoğun kar yağışına rağmen Tirebolu-Doğankent yolunun 7/24 saat açık tutulması için gece gündüz yoğun bir çaba sarf ederek kar temizleme mücadelesinde bulunan ekiplerin, kesintisiz çalışmaları ile ulaşımda sıkıntı yaşanmadığını açıkladı.
 
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Özden “Tüm yurtta olduğu gibi bölgemizde ve ilimizde son zamanların en ağır kış şartları etkisini göstermektedir. Aşırı kar yağışına rağmen Doğankent İlçemizin yollarında karla mücadele nedeniyle ulaşımda aksama meydana gelmemiştir.
 
Münferit olarak, yolun kısa süreli ulaşıma kapanma nedenlerinin başında ise ağır kış şartlarına rağmen yola zincirsiz çıkan araçların kayarak yolu ulaşıma kapatması gelmektedir. Bu tür olumsuzluklarda da yapılan müdahalelerle kısa sürede trafik normal seyrine devam etmiştir.
 
Doğankent-Tirebolu Karayolunun sürekli ulaşıma açık tutulması için Karayolları karla mücadele ekibi olağanüstü bir gayret sarf ederek ilçemizin ulaşımının kesintisiz sağlanmasını sağlamışlardır. Ben bu nedenle başta 104.Şube Şefi Taşkın Öztürk olmak üzere emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına ve yine yolun açık tutulmasına katkı sağlayan diğer kurum ve kuruluş çalışanlarına teşekkür ediyorum.
 
Özellikle Karayolları 104. Şube Şefi Taşkın Öztürk bey her aradığımız zaman telefonlarımıza bakarak kapalı olan mahalle ve köy yollarımızın da ulaşıma açılması için ekipleri en kısa sürede yolların kapalı olduğu bölgelere sevk ederek vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesini sağlamıştır.
 
Kendilerini bir kez daha gerek ilçenin gerekse mahalle ve köylerimizin yollarının açılmasında gösterdikleri olağanüstü çabalar için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi. 






 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.