SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Günay’ı Süttaşı Mahallesine Kimler Tanıttı?

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2014 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2014 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Günay’ı Süttaşı Mahallesine Kimler Tanıttı?
Süttaşı Mahallesi nüfusuna kayıtlı Nurettin Günay’ı kendi mahallesinde “biz hocama güveniyoruz; hocamı eskiden beri tanıyoruz. Doğankent için, sizler için çok şanslı olduğunu, plan ve projeleri ile Doğankent’imize çok faydalı olacağına inanıyoruz. Hocam iktidarın desteği ile güzel şeylere imza atacaktır. Sizler de iktidarın nimetini değerlendirerek hocamızı yalnız bırakmayın. Bugün buralara hizmet gelmişse Ak Partinin sayesinde gelmiştir. İnşallah devamı ve daha güzeli olacak” cümleleri ile tanıtan 3 dönemdir AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan ve aday gösterilmeyen, 30 Mart Yerel seçimlerinden Günay’ın kontenjan listesinde yer alan Güvenlik (Kanyaş) köyü nüfusuna kayıtlı Belediye Encümen Adayı Emekli İmam Muttalip Patan’ın ardından yine 2009 Yerel seçimlerinde mensubu olduğu MHP’nin gösterdiği belediye başkan adayına tepki olarak şu anda görevde bulunan mevcut Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı’ya açık destek veren Doğankent nüfusuna kayıtlı Emekli imam Emin Patan’ın bu seçimlerde de açık olarak Günay’a destek vermesi ve onun seçim çalışmalarına katılması dikkatlerden kaçmadı.
 
Patan, yaptığı konuşmada Nurettin Günay’ı şahsında çok sevdiği ve kendisine saygı duyduğu için bu seçim sürecinde kendisini destekleyeceklerini belirterek “Nurettin Hocam Doğankent için çok faydalı olacak. Sizler de adayınıza sahip çıkın” dedi.
 
Patan’ın bu seçimlerde de geçtiğimiz dönem yine MHP’den aday gösterilen Ziraat Mühendisi Haşim Birol Tekin’e tepki olarak AK Parti’nin adayını desteklediği ileri sürülürken, Hiçbir siyasi partinin mensubu olmadığı söyleyerek MHP ile bağlarını tamamen kopardığı söyleniyor.
 
Süttaşı Mahallesi Deregözü’ndeki seçim çalışmaların Güvenlik köyü nüfusuna kayıtlı Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Emekli imam Hüseyin Öztürk’ün ve Güvenlik Köyü nüfusuna kayıtlı Doğankent Merkezde esnaflık yapan, geçen seçimlerde CHP İl Genel Meclis üyesi adayı olan Sinan Kaya’nın, yine Belediye meclis üyesi Önder Ünlü ve Çatak Köyü nüfusuna kayıtlı Ak Parti 1. Sıra il genel meclis üyesi adayı Fatma Dil’in de takip etmesine rağmen Süttaşı Mahallesi nüfusuna kayıtlı halen İl Genel Meclis üyesi olan, bu seçimlerde de AK Parti’den 2.sırada İl Genel Meclis üyesi adayı gösterilen Alaeddin Bayram’ın çalışmalara katılmaması kafalarda soru işareti oluşturdu.
 
Günay’ın kendi mahallesindeki seçim çalışmalarında sağında solunda oturan bazı kişileri gören mahalle sakinlerinden birçok seçmenin “aday bizden referans başkalarından” diyerek bu durumdan rahatsız olduklarını belirtmeleri üzerine Günay’a destek veren bazı seçmenlerin de “zaten onlar Nazmiye hanımı destekleyeceklerdi. Günay’ın yanında kim olursa olsun oy vermeyecek olanlardı.” demeleri de Deregözü mahallesinde seçmenlerin bu seçimlerde oyları paylaştıracağı izlenimi uyandırdı.
 
Doğankent seçmeninin birçoğu geçen seçimlerde yapılan çalışmalarda iktidar partisi adayının yanında kimler varsa bu kişilerin yakınlarının iktidarın nimetlerinden faydalandığını, yine aynı kişilerin iktidar partisinin adayının yanında gözüktüğünü, bu dönemde bir şekilde işlerini garantiye almaya çalıştıklarını ifade ettiler.  

KAYNAK VE FOTO : Süttaşı Haber



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.