SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gittikleri Kurumlardan Boş Dönmüyorlar!..

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2016 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2016 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Gittikleri Kurumlardan Boş Dönmüyorlar!..
Doğankent’te Ocak ayı içerisinde aşırı kar yağışı sonucu meydana gelen toprak kaymalarının oluşturduğu olumsuzlukları gidermek için yaptığı girişimler sonucu Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı’ndan 30 Bin TL ödeneğin Doğankent Belediyesi emrine aktarılmasını sağlayan Özden ve Dil, son olarak da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ihtiyaçlarının çözümü için 25 Bin TL Ödeneğin Doğankent İlçe Mal Müdürlüğü emrine aktarılmasını sağladı.
 
Başkan Özden, Doğankent İlçesi Yeşiltepe Mahallesi Kıyıköy mevkiinde meydana gelen heyelanlı yerde yaptıkları incelemede, buraya duvar yapılması için Doğankent Kaymakamlığı, Doğankent Belediyesi ve Giresun Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü nezdinde gerekli girişimlerde bulunularak, kurumlar arasındaki yazışmaların hızlandırılmasını sağladıklarını ve bunun sonucunda da kısa bir süre içerisinde acil olan yerler için 30 Bin TL ödeneğin Doğankent Belediyesi emrine aktarıldığını söyledi.
 
İlçedeki kurumların ihtiyaçlarının giderilmesi ve sorunlarının çözülmesi için, ilgili kurumların talep ettikleri ödeneklerin zaman kaybedilmeden kurumların hesabına aktarılması için ellerinden gelen tüm imkanları seferber ettiklerini söyleyen Başkan Özden “ Yeşiltepe Mahallemizin Kıyıköy Mevkiinde meydana gelen heyelanın kaldırılıp önüne duvar yapılması için, İl AFAD Müdürlüğü kanalıyla, acil yardım fonundan Doğankent Belediyesine ödenek aktarılmıştır. talebimizle ilgilenen kısa sürede sonuç almamızı sağlayan İl AFAD Müdürümüz Sayın Halil Topatana teşekkür ediyorum. Yine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Bakanlıktan talep ettiği ödeneği hesaplarına aktarttık. Talebimizle ilgilenen Orta Öğretim Genel Müdürümüz hemşerimiz Sayın Ercan Türk’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.