SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Siyasetçi Tuttuğunu Kopartıyor!

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Genç Siyasetçi Tuttuğunu Kopartıyor!
 Başkan Özden, gençliğinin verdiği enerjiyi, akılcı projeler ve makul yatırımlar için harcarken, gittiği kamu, özerk ve özel sektör kurumlarından mutlaka birşeyler kopartıyor.

Başarılı siyasetçi, göreve geldikten sonra ilçenin kangren olmuş birçok sorununa el atarken, ilçede siyaset ayrımı yapmadan destek isteyen herkesin işini ve projelerini kendine görev ediniyor.

Özellikle kamu kurumları, özerk ve özel sektör kuruluşlarının yönetici kademeleri ile kurduğu sıcak diyaloglar sayesinde ilçeye birçok önemli kazanımlar sağladı. Vatandaşlarla kurduğu ikili iyi ilişkiler sayesinde ilçenin köy ve mahallelerinin de birçok sorununu çözen başkan Özden, geçtiğimiz haftaki çalışmalarını da ilçeye yeni yatırımlar ve kazanımlar üzerine geçirdi.

Doğankent ilçesine gelen Kaymakamlar ve idarecilerle yakından ilgilenerek, hem onların aşamadıkları siyasi basamakların aşılmasında, hem de ilçeye yapılacak hizmetlerde katkısı olacak kurum amirleri ile yapılacak görüşme ve çalışmalarda birlikte hareket etmek suretiyle ilçenin yıllardır kangren olmuş sorunlarını çözmeye çalışan Başkan Özden, her gittiği yerden ilçeye yeni müjdeli haberler getirmeye devam ediyor.

Başkan Özden, Doğankent Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Doğankent İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil ile birlikte geçtiğimiz hafta; Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cevdet Coşkun, DSİ 22.Bölge Müdürü Oğuz Kasap, Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve Karayolları 10.Bölge Müdürlüğü Bakım Onarım Baş Mühendisi eski Giresun 104. Şube Şefi Taşkın Öztürk’ü ziyaret ederek, devam eden bazı proje ve yatırımla ile yeni talepleri hakkında görüştü.

Gerçekleştirdikleri ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan Başkan Özden “Mevkiler makamlar, kişiler değişir ama bizim hizmet mücadelemiz değişmez. Kaymakam Vekilimiz Sayın Mustafa Ayvat ile birlikte Trabzon iline giderek Karayolları 10.Bölge Müdürümüz Sayın Selahattin Bayramçavuş ve Bakım Onarım Başmühendisi Sayın Taşkın Öztürk'ü makamlarında ziyaret ettik. İlçemize yaptıracak olduğumuz yaya üstgeçidi ve Tarihi Taş Köprü konularını görüştük, bu sezon içeresinde her ikisi de yapılacak inşallah. Daha sonra, DSİ 13.Bölge Müdürü iken Trabzon’a DSİ 22.Bölge Müdürü olarak atanan Sayın Oğuz Kasap'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunduk. Tabiat parkımız içeresinde yapacak oldukları tahkimatları ve ilçemizdeki taşkın koruma konularını görüştük. İlçemize yapılacak olan yatırımları takip etmeye devam ediyoruz.

Yine hafta içinde İl Emniyet Müdürümüz Sayın Uğur Öztürk'ü makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettik ve Doğankent İlçe Emniyet Amirliği binamızın Mayıs ayı gibi ihale edileceği bilgisini aldık. Ardından Kaymakamımız Sayın Mustafa Ayvat ve İl Genel Meclisi Üyemiz Sayın Fatma Dil hanımefendi ile Giresun Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr.Sayın Cevdet Coşkun'u makamında ziyaret ederek yüksekokulumuzla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Yüksekokulumuza önümüzdeki dönem açılacak olan bölümlerimiz için üç tane öğretim görevlisi alımı yapılacağının müjdesini aldık” dedi.


br />
br />
br />
br />
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.