SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Espiye'de Erol Karadere Coşkusu

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2013 23:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2013 23:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Espiye'de Erol Karadere Coşkusu
Giresun cezaevinden Tahliye olan Espiye belediye başkanı Erol Karadere ve arkadaşları Espiye’de kendilerini bekleyen muhteşem kalabalıkla buluştu. Tahliye kararının ardından Başkan ve ekibini sevenler, Espiye Pazaryerinde davul zurna eşliğinde slogan atarak, cezaevinden kurtuluşu kutladılar.
 
BAŞKAN KARADERE'Yİ 5 BİN KİŞİ KARŞILADI
 
Espiye belediye başkanı Erol Karadere ve tutuklu arkadaşlarının serbest bırakılmasının ardından yaklaşık 5 Bin kişi başkan Erol Karadere ve arkadaşlarını karşıladı. Başkan Karadere halk pazarının yapıldığı alana izdiham sebebi ile zor girebildi.
 
YER YERİNDEN OYNADI
 
Başkan Karadere'nin vatandaşların beklediği alana girmesi ile adeta yer yerinden oynadı. İnanılmaz tezahüratların yaşandığı alanda atılan kutlama havayi fişekleri ortalığı savaş alanına çevirdi.
 
Belediye Başkanı Erol Karadere, tahliyenin ardından Pazaryerinde yaptığı konuşmada, sevenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek,"Bütün kamuoyu bilsin ki alnımız dik olarak girdiğimiz cezaevinden alnımız dik olarak çıktık. Espiye'ye geldik, sizlere kavuştuk. 4,5 aylık bir tutuklanma dönemi yaşadım. Espiye Belediye spor ve Espiye Meslek Yüksekokulu ve Fakülte Yaptırma ve Yaşatma Derneklerine, belediyede çalışan bir kısım arkadaşların ricasıyla bir takım yardımlar toplandı. Bu yardımların baskılarla toplandığı yolunda iddialar vardı. Bu mahkeme karşısında yargılanmam da kamuoyu ve Espiye halkı nezdinde aklandığımın göstergesidir. Tabii ki mahkeme süreci devam edecektir. Biz hukuka karşı saygılı insanlarız" dedi.
 
BAŞKAN EROL KARADERE: KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM
 
Belediye başkanı Başta Espiye halkından kim olursa olsun kimseye kırgın olmadıklarını ve herkesi kucaklamaya ve hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Devletin savcı ve hakimlerine'de saygı duyduklarını belirten başkan Karadere onlarda görevlerini yapıyorlar Onlara da saygı duyuyorum” dedi.
 
ÖZEL TEŞEKKÜR ETTİ
 
Bundan sonra 8 saat değil 16 saat çalışacağız diyen başkan Karadere; Kendisini yalnız bırakmayan Espiye halkına avukatlarına, milletvekillerine, dostlarına ve özellikle ağabeyi Mustafa Karadere'ye çok teşekkür etti.
 
KAYNAK: Yöremizgazetesi (www.yoremizgazetesi.com )
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.