SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentliler “H.Birol Tekin” Dedi

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2014 21:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2014 21:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentliler “H.Birol Tekin” Dedi
Alınan ilk bilgilere göre Doğankent İlçe Merkezinde diğer adaylara tarihi bir fark atan Tekin’in özellikle Süttaşı Mahallesinde önceki yerel seçimlerin aksine, merkezin adayı olarak oldukça yüksek oranda oy alması, bu seçimlerde seçmenlerin tercihini parti yada mahalle milliyetçiliğinden yana değil, Doğankent’e etki altında kalmadan hizmet edecek dürüst bir başkan seçmekten yana kullandı diye algılandı.
 
Tekin’in Doğankent Belediye Başkanı seçilmesindeki en büyük etkenin, ilçe halkının artık kavgalardan, hizipleşmelerden ve kısır çekişmelerden bıktığını, seçmenlerin artık belli grupların vatandaşların üzerinde oluşturduğu korku ve baskıdan kurtulmak için böyle bir tercihte bulunduğu ortak bir kanaat olarak kabul görüyor.
 
Halkın genel görüşü; bugünkü mahalli idareler seçimleri ile Doğankent sadece yeni bir belediye başkanı seçmedi, aynı zamanda uzun süredir ilçenin ihtiyacı olan huzur ve kardeşliğinde yeniden tesis edilmesi için bir fırsata kapı aralamış olduğu yönünde.
 
Bu kenetlenmeyi ve huzur ortamını bozmak isteyenler her dönem olduğu gibi bu dönemde olacaktır ancak Tekin’in tercihini kişilerin bireysel beklentileri yönünde değil de, Doğankent’in kalkınması ve bu kısır çekişmelerden kurtulması yönünde kullanacağı da çoğunluğun genel beklentisidir.
 
Vatandaşların çoğunluğunun görüşü; “halka rağmen, çoğunluğun isteklerine rağmen bir hedefe ulaşılamayacağını bu seçimler sayesinde tüm Doğankent halkı bir kez daha kendisini halkın iradesinden üstün görenlere karşı ispat etti. Halka hizmet için göreve halkın tercihleri ile gelenlerin zaman içerisinde kerameti kendilerinde görmelerine en güzel cevabı da yine bu halk vermiş oldu.” yönünde iken bu kaybedenlere bir ders olduğu kadar, kazananların da kulağına takması gereken bir küpe olarak Doğankent tarihine damgasını vurmuş oldu.
 
Halkın gönlünün ne para ile nede vaatlerle alınamayacağını, onların istekleri küçükte olsa kendilerinin düşüncelerine önem verilmesi gerektiğini Doğankent halkı bir kez daha 7 bin nüfuslu bir ilçeden tüm Türkiye’ye haykırmış oldu.
 
Bundan sonraki süreçte Doğankent’in kalkınması için tüm siyasiler dahil herkesin kişisel hesaplaşmalarını bir kenara bırakarak. Parti gömleğini sırtından çıkartarak hizmeti en üst seviyede Doğankent halkına sunmak için, geçmiş yıllardaki kayıpları telafi etmek için var gücü ile çalışmak olmalıdır.
 
Doğankent Gazetesi olarak; Seçim sonuçlarının ilçemize hayırlı olmasını dilerken, Seçimler boyunca belli bir olgunlukla bu yarışın içerisine girerek aynı olgunlukla seçimlerin sonuçlanmasına katkısı olan adaylara, siyasi parti temsilcileri ve seçmenlere teşekkür eder, Seçimin kesin olmayan sonuçlara göre galibi olarak gözüken Sayın Tekin’e başarılar dileriz. 

  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.