SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent’te Seçim Oyunları

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2014 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2014 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent’te Seçim Oyunları
Bu dolaplardan en büyüğünün ise geçtiğimiz dönem 29 Mart 2009 Mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den belediye başkan adayı olması yönünde gelen baskılara karşı koyamayarak “ilçem için benden istenilen bir görev varsa her zaman bu göreve hazırım.” Diyerek adaylık teklifini kabul eden ve az farkla seçimi kaybeden, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde de bu defa AK Parti'den aynı şekilde gelen ısrarlı teklif ve yoğun kamuoyu baskılarına karşılık AK Parti Doğankent Belediye Başkan Aday Adayı olan Ziraat Mühendisi Haşim Birol Tekin’e yönelik oynandığı iddia ediliyor.
 
İddialara göre Tekin’e bazı çevrelerce planlı ve bilinçli olarak oyun oynandığı, ortaya çıkan son gelişmeler neticesinde bu durumun iyice su yüzüne çıkmaya başladığı ortaya atılıyor.
 
Bu konuda geniş bir analize ve ortaya atılan iddiaların ayrıntılarını önümüzdeki günlerde sayfalarımızda yer vereceğiz. Ancak bu süreçte Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri’nin de açıklanmasını bekleyeceğiz. Çünkü bu listeler iddiaların doğruluk payının da göstergesi olacaktır. Bu süreçte çok fazla yoruma girmeden Doğankent’in bir 5 yıl daha kaybetmemesi adına, halkın bilgilendirilmesi noktasında sürece dahil olacağımızı da bu vesile ile kamuoyuna açıklıyoruz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.