SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CANİKLİ : “Doğankent Ne İsterse Alacak”

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2015 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2015 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
CANİKLİ : “Doğankent Ne İsterse Alacak”
 Doğankent ilçesinde; 1 Kasım Pazar günü yapılan Milletvekili Genel Seçimleri sonucunda Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) nin sandıktan % 71,5 gibi çok yüksek bir oy oranına ulaşması nedeniyle teşekkür ziyaretlerini Doğankent ilçesinden başlatan Ak Parti Giresun Milletvekilleri ve İl Teşkilatı burada toplanan coşkulu ve kalabalık bir halk topluluğu tarafında sevgi gösterileriyle karşılandı.
 
Beraberinde; 26.Dönem Ak Parti Giresun Milletvekili olarak mecliste ilimizi temsil edecek olan Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk ile Ak Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’den oluşan kalabalık bir partili grup ile Doğankent ilçesine gelen eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Ak Parti Doğankent İlçe Teşkilatı önünde vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.
 
Doğankent ilçesinin Giresun da aldığı %71,5 oy oranı ile ilk 6 ilçe arasında yer almasından, Türkiye genelinde partilerinin %49,5 oranını yakalamasından duyduğu memnuniyeti vatandaşlarla paylaşan Canikli, burada yaptığı konuşmada “Öncelikle bu harekete duyduğunuz, tazelediğiniz güven nedeniyle verdiğiniz o muhteşem destek nedeniyle hepinize en kalbi en samimi şükranlarımızı teşekkürlerimizi sunuyorum.
 
“DOĞANKENT TARİH YAZDI”
 
Gerçekten bir kez daha Doğankent, Giresun, Türkiye tarih yazdı. Türk siyasi tarihinin en önemli hadiselerinden bir tanesidir. Bu yönüyle tarihe geçmiştir. Önümüzdeki dönemlerde bu seçim sonuçlarıyla ilgili çok konuşulacak. Çok şeyler yazılacak. Çok şeyler söylenecek. Bunlar konuşulurken, bunlar yazılırken mutlaka şunu da söyleyecekler; “Bu Millet Ne Büyük Milletmiş.” Tam zamanında, tam ihtiyaç olduğu zamanda, tam Türkiye’de siyasi istikrarsızlığın artık yerleşmeye başladığı ve sıkıntıların ortaya çıkmaya başladığı bir dönemde bu millet tekrar mührünü masaya vurdu. Öyle bir vurdu ki! Sesi sadece Ankara’dan çıkmıyor. Bütün dünyadan her yerden çıkıyor. Bu millet zaten müdahale ettiği zaman böyle ediyor. Milletimizi şükranlarımızı sunuyorum.
“SİZ GEREĞİNİ YAPTINIZ, BÖNDAN SONRA BİZ YAPACAĞIZ”
 
Siz sözünüzü söylediniz, siz gereğini yaptınız. Artık bundan sonra biz yapacağız. Bundan sonra biz konuşmadan gerekenleri yapacağız. Bu milletin bize duyduğu bu güveni, yüklediği bu sorumluluğu ancak biz daha çok hizmet ederek karşılığını verebiliriz. Veremeyiz aslında öyle büyük bir destek verdiniz ki öyle bir büyük onur yaşattınız ki daha çok hizmet yaparak ve sizin gönlünüzü duanızı daha çok alarak ancak biz bu verilen desteğin karşılığını ortaya koyabiliriz.
“DOĞANKENT, ANKARA’DAN NE İSTERSE, BİZDEN NE TALEBİ OLURSA EMRİ OLUR”
 
Bunu hiç unutmayacağız. Her zaman Doğankent’in emrinde olacağız. Bugüne kadar hep o hassasiyet içerisinde olduk. Ve buradan bu meydandan bir kez daha sesleniyoruz. Bütün arkadaşlarımız, teşkilatımız adına hükümetimiz adına, kuracağımız hükümetimiz adına söylüyorum. Doğankent, Ankara’dan ne isterse, bizden ne talebi olursa emri olur. Başımızın üzerinde yeri var. Bunun kuru bir laf olmadığını bugüne kadar ortaya koymaya çalıştık, bundan sonrada hep birlikte göreceğiz.
“İMKANLARIMIZ 2002 YE GÖRE DAHA FAZLA”
 
Artık imkanlarımız çok daha fazla imkanlarımız 2002 ye göre ilk göreve geldiğimiz güne göre çok fazla Allah’ın izniyle. Zaten beklentilerde fazla. Biz o beklentileri yerine getirmek içinde inşallah, imkanımız var kaynağımız var. Yetkide verildi. Güçte verildi. Artık bundan sonra hiç kimse Türkiye’nin önünü kesemez. Yürüyüşünü engelleyemez. Doğankent’in yürüyüşünü, kalkınmasını, gelişmesini hiç kimse engelleyemez. Milletimizin emrindeyiz. Sizin emrinizdeyiz. Ne derseniz o olacak.” Diyerek bu başarının elde edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.    

































Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.