SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Başkanı Tekin Koltuğa Oturdu

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2014 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2014 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Belediye Başkanı Tekin Koltuğa Oturdu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Giresun’da tek tesellisi olan Tekin, seçimi kazandıktan sonra ilçede sevenlerinin coşkulu kutlama gösterileri yapmak istemesine, sonuçların geç saatlerde belli olması nedeniyle “yeter bu kadar eğlence, saat çok geç oldu, hastası olan var. çocuğu olan var.”  diyerek müsaade etmedi. Tekin, aynı olgunluğu seçimin ertesi günü de sergileyerek ilçe esnafını kendisini açıkça desteklemeyenler de dahil tek tek gezerek teşekkür etti.
 
Seçmenlere teşekkür gezilerinin ardından Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Tirebolu İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alan Belediye Başkanı Tekin, bugün yeni yapılan Belediye Binası’na gelerek görevi eski Başkan Nazmiye Kabadayı’dan törenle devraldı.
 
Tören’in ardından son yıllarda seçimin ardından moda olan “BALKON KONUŞMASI”  bu defa yeni belediye binasında MHP’li Belediye Başkanı H.Birol Tekin’e oldu.
 
Seçim döneminde yapılan mitinglerde bile görülmeyen büyüklükte kalabalık bir halk topluluğuna hitaben yaptığı konuşmasında Tekin “Devir-Teslim töreninde bizleri yalnız bırakmayan misafirlere ve tüm Doğankent halkına teşekkür ederim.” dedi.
 
Tören’de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim kurulu Üyesi İsmail Bozalioğlu, MHP Doğankent İlçe Başkanı İsmail Tarı, MHP İl Genel Meclis Üyesi Hayati Bayram,  MHP Giresun Belediye Başkan Adayı eski MHP İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, MHP’den Giresun Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilen eski Merkez İlçe Başkanı İbrahim Dizdar, Doğankent’in eski Belediye Başkanı Şenol Tekin, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş Başkan Tekin’i yalnız bırakmadı.


 

 

 

 

 

 

 




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.