SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkanlar Doğankent’te Buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2014 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2014 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkanlar Doğankent’te Buluştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin adayı olarak girdiği seçimleri kazanarak Doğankent’te değişim rüzgarları estiren Doğankent Belediye Başkanı H.Birol Tekin’in ilk üst düzey ziyaretçilerinden biri Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’den Tirebolu Belediye Başkanı seçilen Abdullah Karapıçak oldu.

Tirebolu Belediye Başkanı Karapıçak’da seçimler öncesi kimse başkanlığı kendisinden alamaz dedikleri iki dönemdir Tirebolu Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Belediye Başkanı Burhan Takır’a 30 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde fark atarak, Tirebolu’nun yeni belediye başkanı olurken, aynen Tekin gibi Tirebolu’da değişim rüzgarlarının esmesine sebep oldu.

İki komşu belediye başkanının seçimlerin hemen akabinde bir araya gelerek farklı partilerden de olsalar yöreye hizmet için ilk günden birlikte hareket edebileceklerinin sinyallerini veren sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirdikleri buluşma, gelecek için yöre halkı için umut verici oldu.

Özellikle iki ilçenin ortak sorunu haline gelen Harşit Vadisi ve vadideki kirlilik başta olmak üzere yine ortak kullanım alanlarının bulunduğu yaylalarla ilgili bir çok noktada birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yıllardır kangren olan sorunların üstesinden el birliği ile aşmaları bekleniyor.

Doğankent MHP İlçe Başkanı İsmail Tarı ile Doğankent Belediyesi yeni meclis üyeleri İbrahim Bayram, Abdullah Keskin ve Fehmi Güzel’in de hazır bulunduğu buluşmaya Doğankent’in eski Belediye Başkanı Şenol Tekin’de katıldı.


 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.