SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tekin’in Valilik Ziyareti

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2015 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2015 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkan Tekin’in Valilik Ziyareti

Vali Hasan Karahan’ın Görele ilçe ziyareti nedeniyle makamında bulunmaması nedeniyle Tekin ve Yıldızkaya’nın içerisinde bulunduğu heyeti Vali Yardımcısı Cahit Karatepe kabul etti.
 
Valilik ziyareti sırasında misafir heyete, Doğankent Belediye Başkanı Tekin ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Doğankent İlçe Başkanı İsmail Tarı, eski Doğankent MHP İlçe Başkanı, MHP Doğankent Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Kara, Doğankent esti TEDAŞ Müdürü MHP İl Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Bayram’da eşlik etti.
 
Polatlı Belediye Başkanı Yıldızkaya ve beraberindeki heyetin; Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Muhafız Alay Komutanı, 47. Giresun Gönüllü Alay Komutanı, Giresun Eski Belediye Başkanı, Milis Yarbay Osman Ağa’nın ölümünün 92 inci yıldönümü ve Giresun Milli Mücadele Şehitlerini Anma Haftası törenlerine katılmak üzere ilimizde bulunduğu öğrenildi.
 
Ziyaretin, Polatlı Belediyesi ve Polatlı Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi (POTA)’nın katkılarıyla, Polatlı ilçesinde faaliyet gösteren bazı oda ve STK temsilcilerinin de katılımıyla 15 kişiden oluşan heyet tarafından gerçekleştirildiği belirtildi.
 
Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın yerel yönetimler olarak sadece bugüne yönelik değil geçmişimize ve geçmişteki tarihimize yönelik faaliyetler içerisinde de bulunduklarını bu bağlamda tarihimize yön veren ve bugün bu topraklar üzerinde bağımsızlık içerisinde yaşamamıza katkısı olan şehitlerimiz ve gazilerimizin yaptıklarını ve yaşadıklarını da gelecek nesillere anlatmak için çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını ifade ederken, Vali Yardımcısı Karatepe’de Kurtuluş Savaşında yaşananlar ve Giresun’un Milli Mücadeledeki yeri ve önemine dair konuşmalar yaptı.  
 
Ziyaretin anısına Polatlı Belediye Başkanı Yıldızkaya tarafından Vali Yardımcısı Karatepe’ye üzerinde şehit isimleri yazılı bir tablo ve gerçeği Polatlı ilçe girişinde bulunan Sakarya Mehmetçik Anıtı’nın maketi hediye edildi. Vali Yardımcısı Karatepe’de Başkan Yıldızkaya’ya Giresun’un yöresel özelliklerini taşıyan bir Serenti maketi verirken, heyette bulunanlara da içerisinde Giresun Kalite fındık çeşitlerinin bulunduğu birer paket hediye etti.
 
Ziyarete; Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İbrahim Dizdar, MHP Doğankent İlçe Başkanı İsmail Tarı, MHP Giresun Milletvekili Aday Adayı KTÜ Kimya Bölümü Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Ömer DALMAN, Ankara Giresun ve İlçeleri Derneği Başkanı Salih Hacıömeroğlu, Polatlı Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zeki Sönmez, Polatlı Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu, POTA Genel Koordinatörü Kadim Koç, Polatlı Şehit Aileleri Derneği Başkanı Savaş Dinçer, Polatlı Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Köse, Yukarı Sakarya Sulama Derneği Başkanı Necip Toplu, Osman Ağanın torunu İsmail Cem Feridunoğlu, Polatlı Belediyesinden bazı meclis üyeleri ile MHP İl ve İlçe Yönetim Kurulundan bazı üyeler katıldı.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.