SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balcı İddialı Geliyor

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2014 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2014 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Balcı İddialı Geliyor
“Yerel Düşün, Evrensel Yaşa” sloganı ile yola çıktığını belirten Balcı “Doğankent için sizler varsanız bende varım. Milletin efendisine hizmet için varım.” diyerek seçimlere çok iddialı ve yıllardır ilçenin kanayan yaraları olarak bilinen birçok sorunu çözmek için aday olduğunu ifade etti.
  
Balcı "Biz hizmete talip olurken projelerimizle ve hedeflerimizle talip oluyoruz. Bu hedeflerimizi şöyle sıralayabiliriz.      
 
İlçemizin hemen hemen bütün köylerinin en önemli ve çözülmesi acil olan sorunlarının başında olan çöp sorununun giderilmesi için köylerimizin yerleşim alanına yakın olan belirli noktalarına çöp konteynırları koyularak haftanın bir günü çöplerin toplanmasını sağlayacağız.
 
Doğankent'ten Süttası Mahallesi Deregözü mevkiinden başlayıp, Kavraz içinden Giresun topraklarının dışına çıkmadan Kazıkbeli Yaylasına kadar, gerek mevcut yoldan, gerekse yeni çalışmalarla daha gelişmiş bir yolun bölgemize kazandırılmasını sağlayacağız.
 
İlce Özel İdare Müdürlüğü'nün mevcut araç parkının genişletilerek özellikle yoğun kış şartlarında kapalı köy yolumuz olmaması için gerekli çalışmaların yapılmasını sağlayacağız.
 
Köylerimizde düğün, cenaze veya kurum heyetlerinin köy ziyaretlerinde oluşan misafir ağırlama sorunun ortadan kaldırma için köy muhtarları ile istişare yaparak her köye misafirlerin ağırlanabileceği köy odalarının yapılmasını ve amacına uygun kullanımını sağlayacağız.
 
Mevcut köy yollarımızın fiziki şartlarının iyileştirilerek tehlikeli gördüğümüz kısımlarında duvar ve bariyer çalışmaları ile yollarımızın güvenli hale getirilmesini sağlayacağız.
 
Tüm köylerimizin içme suyu ve altyapı sorununun çözülmesi için koordineli ve etkili takım çalışmalarının yapılmasını sağlayacağız,
 
Patanlı, Asarkaya, Dandı Tepealanı, Şadı Tepealanı, Atkoya, Kekre, Soğukoluk ve Eynesilburnu yaylalarımıza içme suyu ve elektrik getirilmesi ile ilgili çalışmaların yapılmasını sağlayacağız.
 
Köylerimizin belirttiğimiz mevcut sorunları ile ileriki süreçte tarafımıza iletilecek çözüm bekleyen bütün sorunlarını İl Genel Meclisi'nde çözüme kavuşturmak adına, ilçemi en iyi şekilde temsil edeceğime inandığım için MHP İl Genel Meclis Üyesi adayıyım.” Dedi.
 
Kendisi hakkında da kısa bir öz geçmişini aktaran Balcı sözlerini şu cümlelerle tamamladı. “1972 Almanya doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Doğankent'te tamamladım. Lise eğitimimi ise Giresun Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamladım. Uzun yıllardan bu yana Doğankent'te esnaflık yapmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.
 
Kendimizi hangi hayırlı işin içinde bulursak bulalım, unutmayalım ki nefsimize rağmen istihdam olunuyoruz bu dünyada. Dolayısı ile Cenab-ı Hakk'ın bizden razı olduğu hiçbir şeyi kendimizden bilmeyelim.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.