SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anketimize Yoğun İlgi Var

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2013 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2013 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Anketimize Yoğun İlgi Var
2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için Aday Adayları belirlemesi devam eden heyecanlı bekleyiş sürüyor.
 
Ak Parti’de Genel Merkezi tarafından tüm Türkiye’de olduğu gibi Giresun il merkezi, ilçe ve belde belediye başkanı aday adaylarının tespitinde birçok yöntem izleniyor.
 
İlk olarak geçtiğimiz günlerde İlimizde; parti teşkilatlarının ve üyelerin katılımı ile yapılan temayül yoklamasının ardından şimdi de Genel Merkez tarafından özel bir firma ile yapılan anlaşma gereğince aday belirleme sürecinde aday adaylarının tespitine yönelik kapı kapı dolaşılarak anket çalışması yapılıyor.
 
Bizde Doğankent Gazetesi olarak Doğankent Belediye Başkanı Aday Adaylığı için müracaat eden Ak Partili 6 aday adayı için itibariyle bir anket çalışması başlatmıştık. 
 
Anketimize ilgi beklenenim üzerinde olurken günlük ortalama 70-80 civarında olan tekil ziyaretçi trafiğimiz bir anda 400 tekil kişi seviyelerine ulaştı. Anketimize kullanılan oy oranı da 300 kişiyi geçmiş durumdadır. 

 

 
Şu anda Haşim Birol Tekin ve Nurettin Günay arasında başa baş giden sonuçların önümüzdeki günlerde diğer adayların seçmenlerinin de katılımı ile oldukça renkli sonuçlar doğuracağı bekleniyor.

 



Her modemden bir oyun kullanıldığı anket sisteminde, aynı ağ üzerinden daha çok farklı kullanıcının oy kullanma imkanı bulunmaması anketimizin eksik yönlerinden birisi. Aynı modem üzerinden internete bağlanan bilgisayarlardan sadece bir kez oy kullanılabilmektedir.
 

Sitemizi ziyaret eden kullanıcıların cep telefonları üzerinden de anketimize oy verme imkanları bulunmaktadır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.