SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti’nin Melekleri!

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Ak Parti’nin Melekleri!
 Kadın Kolları Başkanı Arzu Patan Şirin ve yönetim kurulu üyeleri Doğankent’te mahalle mahalle, köy köy gezerek gittiği yerlerde kapı kapı dolaşarak hasta, yaşlı, yardıma muhtaç kimselerin dertlerini dinliyor.

Doğankent ilçesinde yaptıkları sosyal çalışmalar ile başarının tesadüf olmadığını, her işte olduğu gibi siyasette de başarıya giden yolun ekip çalışması ile olacağını gösterircesine birlik ve beraberlik içerisinde çalışan Ak Parti Doğankent Kadın Kolları, ziyaretlerini sadece hasta, yaşlı, yardıma muhtaç kişilere yapmıyor.

İlçede yapılan düğünlere, davetlere, cenazelere ve diğer sosyal aktivitelere katılmayı ihmal etmeyen Arzu Patan Şirin ve ekip arkadaşları, yeni doğan çocukları ve hastanelerde yatan hastaları da ziyaret ederek, taziye, hayırlı olsun, göz aydınlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorlar.

Meydanları boş bırakmayan Ak Parti Doğankent Kadın Kolları teşkilatı 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa değişikliği halkoylaması için de çalışmalarını aralıksız sürdürerek seçmenlere niçin “EVET” demeleri gerektiğini anlatıyorlar.

Teşkilat içerisinde “Ak Parti’nin Melekleri” olarak adlandırılan Kadın Kolları, yaptıkları başarılı çalışmalarla partinin başarısında önemli rol oynayan kurullardan biri olarak kendini kabul ettirmeyi başarırken, mütevazi tutumları ile de partili partisiz herkesin takdirini toplamayı başarıyorlar.


























Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.