SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyit Güvendi Panel Konuşmacısı Oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2013 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2013 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Seyit Güvendi Panel Konuşmacısı Oldu.
Tirebolu Belediyesi ve Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Öğrencilerini Koruma ve Eğitimi Geliştirme Derneğinin birlikte hazırladığı program dahilinde “Zaman İçinde Tirebolu’da Değişen Sosyal Hayat” konulu bir panel, Tirebolu İletişim Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Oturum Başkanlığını Tirebolu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Karahasanoğlunun yaptığı panelde konuşmacı olarak Ayhan Yüksel ve panele Cengiz Karahasanoğlu,Şaban Aydın Aslan, Yalçın Durak, Seyit Güvendi, Hesna Karakaya, İsmet Serdaroğlu ve Reyhan Vural konuşmacı olarak katıldı.

Panele Konuşmacı olarak katılan Araştırmacı Yazar Ayhan Yüksel; “Zaman İçinde Tirebolu’da Değişen Sosyal hayat “ konusuna değinerek Tirebolu tarihinden günümüze ışık tuttu.

Tirebolulu ev Hanımı Hesna Karakaya; Cumhuriyetimizin İlk Yılardan Günümüze Tirebolu’dan anılara değindi. Geçmişten günümüze Tirebolulu hanımların beceri , yetenek ve kabiliyetlerinden söz ederken “Bizim Tirebolu’nun hanımları hem mutfak hanımlarıdır, hem de salon hanımlarıdır” sözü konuklardan büyük alkış aldı.

Fransızca Öğretmeni Reyhan Vural; Dünden bugüne Tirebolu’da soysal hayat konusuna değinerek çevresindeki kişilerden ve kendi yaşamından örneklemelerde bulundu.

Türkistan’dan Tirebolu’ya Karahasanoğlu Aile Tarihi Kitabının Yazarı Besim Cengiz Karahasanoğlu; Muhacirlikte Tirebolulu ailelerin göç serüvenlerine yer verdi.

Tirebolulu Ressamlar sergisine de eserleriyle katılan Yalçın Durak; Tirebolu’da Sosyal hayattan örneklerle kesitler sundu.

Harşit Vadisi İnternet Portalı İmtiyaz Sahibi Seyit Güvendi; Harşit Vadisi Savunması konusunda verdiği aydınlatıcı bilgilerle Harşit vadisi tarihine ışık tuttu.

Emekli Öğretmen İsmet Serdaroğlu esprili bir yaklaşımla ; Tirebolu’nun renkli kişileri ile ilgili anılarına yer verirken konuklara neşeli dakikalar yaşattı.

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Öğrencilerini Koruma ve Eğitimi Geliştirme Derneği başkanı, Emekli öğretmen Şaban Aydın Aslan geçmiş ve günümüz Tirebolu’sundan verdiği örneklemelerle ilçenin sosyo ekonomik yapısına değindi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.