SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2014 01:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2014 01:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Kutlu Doğum Haftası Kutlandı
 Kutlu Doğum haftası kutlamalarına İlçe Müftüsü Mustafa Yıldız ın Kuranı Kerim ziyafet ile başlandı. Ardından bir konuşma yapan YILDIZ; günün anlam ve önemi üzerinde durdu. 

İmam-Hatipler tarafından ilahiler okundu. Devamında Minik öğrencilerin ilahi okumaları millette hayranlık uyandırdı. Giresun Müftüsü Muhiddin Oral konuşmalarında "ben sizlere Harşıtlılar diye hitap etmek istiyorum. Yıllar önce burada 6 ay müftülük yaptım sizlere karşı sevgi ve saygım var dedi. ORAL konuşmasına devamla Peygamberimizin hayatı, Müslümanlığın yayılması ve peygamberin samimiyetinden bahsederek, bizler Peygamberimize layık olmak için çalışalım dedi. Peygamberimizin öğüt ve nasihatlarına yer veren Oral; İnsanların yüreğinde Allah sevgisi olmalıdır. Yüreğinde benden başka bir şey olmasın, sen işlerini yürekten gönülden yaparsan şeytan onu bozamaz diyor. Ben işlerimi Allah rızası için yapacağım demelisin. Ey Muhammed ümmeti ne kadar görevini yapıyorsun samimi olmasın, yüreğinde başka niyet olmaması gerekli. Rabbimizin rızasına muaffak olmak için çalışacağız, sevgili peygamberimizi andığımız bu haftada Allaha, Kitaba, Peygamberlere, Önderlere ve Müslümanlara karşı samimiyetli olmalıyız." diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından İlahiler okuyan minik öğrencilere hediyeleri Kaymakam Uğur Köroğlu, Garnizon Komutanı Tuncay Doğancı, Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, İl Müftüsü Muhittin Oral, Emniyet Amiri Murat Cabbar, ilçe Müftüsü Mustafa Yıldız tarafından verildi. Hatıra fotoğralarının çekilmesinin ardından konuklara yemek ikramında bulunuldu.

Kutlu Doğum etkinliklerine Kaymakam Uğur Köroğlu, Garnizon Komutanı Tuncay Doğancı, Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Emniyet Amiri Murat Cabbar, İl Müftüsü Muhittin Oral, Doğankent devlet dairesi yetkilileri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.