SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunlular 8 Mart’ta Buluşuyor

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2014 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2014 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Giresunlular 8 Mart’ta Buluşuyor
Derneğin Kurulması aşamasında Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Temel Bilecen, Engin Güner ve Bağcılar Batlamalılar Derneği Başkanı Mustafa Harmanşa, Şebinkarahisar Dereköy Derneği Başkanı İsmail Yavuz öncülük eden isimler arasında yer aldı.
 
Bağcılarda bulunan il, ilçe, köy ve mahalle adını taşıyan 13 Giresun derneğinin asli kurucuları Bağcılarda bulunan her mahalleden birer temsilcinin mahallesini temsil edeceği çatı dernek çalışmaları 10.02.2014 Pazartesi akşamı Yıldıztepe Gençlik ve Spor Merkezinde yapılan 10.toplantı ile şekillenerek geçici yönetim kurulu oluşturuldu ve T.C. İstanbul Valiliği Dernekler İl Müdürlüğüne başvuru gerçekleştirildi.
 
Dernek Yöneticileri Bağcılardaki Giresunluları tek çatı altında toplayarak hem Giresunlu hemşerilerimize daha kolay ulaşmak hem daha yakın iletişime geçmek istiyoruz diyerek, derneğin açılışı vesilesi ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Bağcılar Olimpik Spor Salonunda birlik beraberlik gecesi yapma kararı alındı. Yapılan toplantıda gecenin sloganı Giresunlular Bağcılarda Buluşuyor kabul görürken, sanatçılar tespit edildi ve gecenin gerçekleştirilmesi için çalışmalar hız kazandı.
 
Etkinliği Katılmak İsteyen Doğankentlilerin İşadamı Osman Alim ile aşağıdaki kanallardan irtibata geçebilirler
 
İRTİBAT:
Tel: 05337626528
e-posta:
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.