SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Federasyon'da Üzeyir AKTAŞ, Kurucu Başkan

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2013 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2013 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Federasyon'da Üzeyir AKTAŞ, Kurucu Başkan

Bursa Giresunlular derneğinin öncülüğünde başlatılan ve 20 gün önce kurucu yönetimi  Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orm.Müh. Üzeyir Aktaş’ın kurucu başkanlığında  kurulan GİRESUNLULAR FEDERASYONU’ nun  genel kuruluna, üye dernekler  olağanüstü genel kurula giderek  delege seçimlerini üyelerin oylarıyla belirliyorlar. Bu ay sonuna kadar üye derneklerin tamamı genel kurullarını yapmış delegelerini seçmiş olacaklar.

bursa-giresunlular-dernegi-delege-secimi-haber-havadis (2)

         22/11/2013 Cuma akşamı İl derneğinde gerçekleşen genel kurulda İl Derneğini Giresunlular Federasyonunda temsil edecek delegelerin seçimi yapıldı. Bursa’da cemiyet hayatında, İş dünyasında ve bürokrasisinde önemli yere sahip hemşerilerimizin yer aldığı delege listesi seçildi.

bursa-giresunlular-dernegi-delege-secimi-haber-havadis (5)

             Başkan Orm.Müh.Üzeyir AKTAŞ’ın  açılış konuşmasıyla başlayan genel kurulda Divan Kuruluna Şebinkarahisar Dernek başkanlarından Hüseyin Çalık, Gulparlılar Dernek Başkanı Salih Bahadır, Avukat Ömer Narin ve EmekSpor Kulübü başkanlarından Osman Gül seçildi.

bursa-giresunlular-dernegi-delege-secimi-haber-havadis (10)

Açılış konuşmasında Başkan Aktaş, son 4 yılda Bursa’da Giresunlular camiasının önemli mesafe kat ettiğini bu başarıda il derneğinin öncülüğünün ve katkısının büyük olduğunu vurguladı. Göreve geldiklerinden beri Giresunlular’ın gündemini belirleyen dernekçilik yaptıklarını, Giresun kamuoyunda dernek çalışmalarına karşı ilgi ve alakayı artırdıklarını söyleyen Aktaş şöyle devam etti; ‘’Başarının olduğu yerde muhalefet ve rekabet vardır. Düne kadar birçok derneğimizin yönetimine gönüllü neferler bulmakta zorluklar çekildiğini günümüzde ise durumun farklı olduğunu, bu durumun gelecek açısından umut verici olduğunu ancak duyarlı hemşerilerimizin, kişisel egolarını tatmin etmek isteyen çalışmayan, çalıştırtmayan kişilerin de Giresunlular Dernekçiliğinde yer almak onların var olma sebebi mücadelesine geldiğinden bu tarz kişilerin kendilerini toplumda açıkça belirtiğini ve bunlara karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Dilek ve temenniler kısmında genel kurul üyelerinden Bülent Akça söz alarak genel değerlendirme yaptıktan sonra Bursa’da Hüseyin Güvendi öncülüğünde bir federasyonun daha kurulduğunu bu durumun Giresunlular camiasını böleceğini söyledi.

Bu durumda İl Derneği olarak nasıl bir yol izleneceği soruldu. Başkan Aktaş soruya cevap vermek için tekrardan söz aldı ’’İl derneğinin öncülüğünde yürütülen Giresunlular Federasyonu şeffaf, yasal ve katılımcı ruhla devam edecektir. Şu anda federasyona üye olan derneklerimize üye olan hemşerilerimizin fikirlerini ve delege seçimlerini yapıyoruz. Delege seçimleri bittikten sonra Federasyonun genel kurulunu yapacağız. Kurucu Yönetimin görevi sona erecek. Federasyonun genel kuruluna kadar üye olmak isteyen tüm derneklerin delege seçimlerini yaparak genel kurulda oy kullanabileceğini, delegelerin üye sayısına göre belirlendiğini, bu konuda her derneğin resmi ölçülerde istediği kadar üye yapabileceğini söyledi.

KAYNAK : www.bursagiresunlular.com

bursa-giresunlular-dernegi-delege-secimi-haber-havadis (8)

bursa-giresunlular-dernegi-delege-secimi-haber-havadis (1)

bursa-giresunlular-dernegi-delege-secimi-haber-havadis (4)

bursa-giresunlular-dernegi-delege-secimi-haber-havadis (9)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.