SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doymuşlular 22 Haziran’da Buluşuyor

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2014 06:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2014 06:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doymuşlular 22 Haziran’da Buluşuyor
 

 

Dernek Başkanı Tahsin Kabadayı, Piknik Şöleni ile ilgili olarak başta Doymuşlular olmak üzere tüm komşu ve akrabaları piknik şölenlerine beklediklerini söyleyerek; “Piknik programımızda Piyanist olarak Paşabahçe Mutlu Düğün Salonu Sanatçısı Alaattin Kahraman, ses sanatçısı olarak yine Mutlu Düğün Salonundan Sedat Dursun, Kemençe sanatçısı olarak yöremizin sevilen üstadı Hüseyin Çendeoğlu, yine yöre sanatçılarımız Osman Öner, Leyla Demirbağ, ayrıca köyümüzden yetişmiş Turgut Tekin kemençesi ve türküleriyle programımızı renklendireceklerdir.
 
Programımızın bir diğer önemli etkinliği; bize maddi manevi desteklerini esirgemeyen sponsorlarımızın vermiş olduğu promosyonların hediye çekilişi yapılarak dağıtılması olacaktır.
 
Öte yandan gençlerimiz ve çocuklarımız arasında yumurta, çuval, halat çekme ve mendil kapmaca gibi yarışlar düzenlenecek, katılanlara mini armağanlar verilecektir.
 
Bütün yaptıklarımız köyümüzün insanını senede bir gün olsun bir araya getirerek hasret gidermesi, gençlerimizin tanışıp kaynaşması içindir.
 
Bu mücadelede biz yöneticilerin kazancı ve ödülü ise insanımızın etkinliğimize göstereceği ilgi alakadır. Yani katılım ne kadar çok olursa, biz yöneticiler o ölçüde mutlu olur ve daha çok azim ve gayretle çalışırız. Onun için herkesi bekliyoruz.” dedi. 



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.