SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentliler Feshaneyi Görüştü

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2014 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2014 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentliler Feshaneyi Görüştü

Giresun Federasyonu tarafından organize edilen Feshane 8. Giresun Günleri bu yıl 27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak Taksim Yürüyüşü ile start verecek.
 
1, 2, 3, 4 Mayıs tarihlerinde Feshane’de yapılacak 8. Giresun Günleri’nde Doğankent standında yapılacak faaliyetleri görüşmek üzere Giresun Federasyonu yönetim kurulu üyesi Kozköy köyünden Ali Alim, Feshane Giresun Günleri Organizasyonunun yöneticilerinden Temel Bilecen, Doğankent Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ömer Türk, Denetleme Kurulu Başkanı Kamil Temiz, Doymuş Köyü Derneği Başkanı Tahsin Kabadayı, Başkan Yardımcısı Mehmet Akbulut, üye Zeki Şahin, Arif Aydın, Güvenlik Köyü Derneği Başkanı Ali Patan, Çatalağaç Köyü Derneği Başkanı ve Doğankent Çevre Köyleri Derneği Başkan Yardımcısı Yunis Meral, Çatlağaç Köyü Derneği Kurucu üyesi ve Doğankent Çevre Köyleri Derneği Yönetim kurulu üyesi Ali Şen ve Doğankent Gazetesi İstanbul Temsilcisi A. Öner Meral Çatalağaç Köyü Derneği’nde bir araya geldi.
 
Toplantının açılışını yapan Temel Bilecen Feshane’de yapılan Giresun Günleri etkinlikleri ve Doğankent standının 7 yıllık hazırlanma ve faaliyet süreçleri ile ilgili toplantıya katılanları bilgilendirdi. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederken yapılan hatalar ya da eksikliklerin giderilmesi için yapılması gerekenler konusunda da şahsi fikirlerini paylaştı.
 
Doğankent ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ömer Türk yaptığı konuşmada bugüne kadar dernek olarak bir çok konuda çalışma yaptıklarını ama feshane konusunda yaşanan bazı sıkıntıların merkezinde olmadıklarını, hatta dernek olarak bu organizasyona katılmamalarının çeşitli nedenleri olduğunu ve bunun de bir eksiklik olduğunu söyledi. Türk, buradaki dernek başkanlarımızın kararı ne olursa biz onların kararına uyacağız dedi.
 
 Toplantıya katılan dernek başkanları Ali Patan, Tahsin Kabadayı, Yunis Meral de Feshane konusunda olumlu yönde görüş bildirdiler.
 
Feshane ile ilgili yapılan değerlendirmelerin ardından toplantıya katılan dernek başkanları 8. Giresun Günleri’nde Doğankent Standı ile ilgili Mehmet Akbulut’un görevlendirilmesine karar verildi.
 
Mehmet Akbulut yaptığı konuşmada bu görevin kendisi için onur olacağını, Doğankent’in en şekilde tanıtılması için elinden geleni yapacağını ve organizasyonla ilgili yapacağımız çalışmalar konusunda STK yöneticileri ve köylerin kanaat önderleri ile iletişim içinde olacağını ve kısa sürede yapılması gerekenlerle ilgili bir çalışmayı kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.
 
Toplantının sona ermesiyle katılımcılar ikramlar ve ağırlama konusunda gösterdiği hassasiyet nedeniyle Doğankent Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ömer Türk ve Çatalağaç Köyü Derneği Başkanı Yunis Meral’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.